ATP-provtagning, vi utbildar vår personal

Under våren har vi valt att utbilda personalen ytterligare. Denna gång inom ATP provtagning. Grattis till alla nycertifierade ATP provtagare!

Vidareutbildning inom ATP-provtagning

Under våren och coronakrisen har vi passat på att vidareutbilda våra gruppledare, arbetsledare och säljare inom ATP-provtagning. Metoden används bland annat för kvalitetskontrollera inom vård och omsorg, företagsstädning och städning inom livsmedelsindustrin. För att läsa mer om vardera klickar du på texten.

certifieringbevis ATP

Vad är ATP-provtagning?

Det är en snabb och effektiv mätmetod som ofta används när man utför egenkontroll av hygien. Hygienkontroller som dessa är viktigt för att se om rengöringen man utfört fungerat så som den är avsedd. Vid egenkontroll används ibland även visuell kontroll exempelvis insta800. Problemet med visuell kontroll är att man inte kan mäta de osynliga partiklarna och mikroorganismerna. Här kan man komplettera med ATP-provtagning bland annat.

Viktigt för oss

Vi tycker att det är viktigt att kunna bevisa att städningen och rengöringen gör skillnad. Där är denna provtagning ett fantastiskt hjälpmedel. Vill du läsa mer om hur vi använder bland annat ATP-provtagning för att öka tryggheten under covid-19 kan du klicka här.  

Tryck på länkarna nedan för att följa oss på våra sociala medier:

Facebook

Linkedin

Instagram