Hemstädning

Miljövänlig och kvalitetssäkrad städning för hemmet

Luta dig tillbaka och låt Städpulsen göra jobbet

Hemstädning av högsta kvalitet utförs av vårt dotterbolag Städpulsen. Medan de gör ditt hem skinande rent får du tid över för annat. Du kanske umgås med barnen, får in det där extra träningspasset, lagar en härlig middag eller tar ut din partner på en välbehövlig date night. Det finns inte mycket som slår känslan av att komma hem utvilad till ett nystädat hem – unna dig det!

Vår hemstädning är Svanen-märkt och följer kvalitets- och miljösystem som är ISO-certifierade. Städning, golvvård och fönsterputs utförs av personal som vi utbildar i vår yrkesskola. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att ditt hem blir städat precis som du vill ha det. Så att du får tid över för det viktiga här i livet.

Vi vill alla ha det rent och fint hemma, men de flesta av oss vill hellre använda vår lediga tid till annat än att städa. Trots detta är många tveksamma till att låta vilt främmande människor städa deras hem. Med Städpulsen gör vi det lätt för dig att köpa bra hemstädning som du kan känna dig trygg med. Så slipper du alla trista måsten – och får både livsglädje och serviceglädje på köpet!

 

Besök vårt dotterbolags hemsida

För bokning och prisuppgift >>

Senaste från bloggen

Blogg

Ett seriöst serviceföretag – PIMA

Blogg

Auktoriserat serviceföretag Genom att vara godkända av Almega och auktoriserat serviceföretag ställs det höga krav på företaget. Detta gör att […]

Se alla inlägg