Städning Nykvarn

Städning och fönsterputsning i Nykvarn

Nykvarn är en spännande kommun då den är en av Sveriges yngsta, med närhet till Stockholm och det vackra läget vid Mälaren och sjön Yngern. Vi levererar städning och fönsterputsning i Nykvarn.

Företagsstädning innebär att vi regelbundet städar och fönsterputsar på ert företag med miljövänliga och kvalitetssäkrade metoder.  Hemstädning kan ni boka via vårt Svanen-märkta dotterbolag Städpulsen  som tar hand om städningen hemma hos er.

Hemstädningen är oftast regelbuden men vi utför även periodiska moment så som flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Om du bor eller jobbar i Nykvarn. Har du möjlighet att få tillgång till städtjänster.

Serviceföretaget PIMA är ett av Sveriges äldsta och mest rekommenderade familjeföretag inom städning. Som privatperson får du som du 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster med rutavdraget. I hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, hemstädning, mattvätt, textiltvätt, flyttstädning.

Serviceföretaget PIMA grundades i Södertälje 1978 och 2018 firar 40 år. Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad städning men också stöd- och trivseltjänster till privata hem, företag och offentlig verksamhet i hela Nykvarn med omnejd.

PIMA erbjuder Facility Service.

Hemstädning i Nykvarn

Har du också svårt att få tiden att räcka till hemstädning, fönsterputsning och hushållssysslor? Du är inte ensam – alla vill ha det städat, rent och fint både på jobbet och hemma, och de flesta vill hellre använda sin tid till annat än att städa och rengöra.

Många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor. Det uppfattas också som krångligt att hitta ett seriöst och bra städföretag att lita på. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.

Vi har den stora äran att utföra miljöcertifierad och kvalitetscertifierad hemstädning hos många olika kunder i vackra Nykvarn. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad. Hemstädning är en lyx som många i dag kan unna sig tack vare av rutavdraget.

När du anlitar Städpulsen för hemstädning strävar vi efter att du har samma person och en fast dag och tid som passar dig så långt det är möjligt.

Medarbetaren som kommer till dig är utbildad för hemstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort från PIMA eller Städpulsen. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för dig som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Lokalvård som främjar verksamheten

Företagsstädning och kontorsstädning i Nykvarn

Många av oss tillbringar mycket tid på vårt kontor, vi får dessutom mycket besökare.
Det gör att det blir allt viktigare att ha ett välstädat kontor som skapar välmående bland personalen och ger ett gott intryck på besökare.

Vi erbjuder Er miljöcertifierad och kvalitetscertifierad  kontorsstädning med hög kvalitet.
Våra arbetsledare kontrollerar kvaliteten på städningen med jämna mellanrum, vi träffar Er för uppföljning ett par gånger per år.

Medarbetaren som kommer till er är utbildad för kontorsstädning och företagsstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort som PIMA utfärdat. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för er som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Det som gör vår tjänst så stabil är vårt planeringsverktyg som särskilt gör att de periodiserade städningarna blir utförda med rätt intervall. Vi tar utan kostnad fram en offert anpassad efter Era behov.

PIMAS proffsiga säljare säljare Alma

Kontakta oss så berättar vi mer