STÄDAB – numera serviceföretaget PIMA

Städab är idag serviceföretaget PIMA

Falkenbergs Städ AB och Serviceföretaget PIMA går nu samman i en spännande fusion. Det nybildade företaget kommer att erbjuda sina kunder ännu förmånligare och ISO-certifierade tjänster inom service och lokalvård. Som kund, både befintlig och ny, kommer du att dra nytta av den sammanslagna expertisen och den förstklassiga servicen som vi levererar.

Serviceföretaget PIMA grundades som ett familjeföretag redan 1978 i Södertälje, söder om Stockholm. Med stolthet kan vi idag, 45 år senare och ledda av den andra generationen, se tillbaka på vår utveckling och expansion. Vi har nu kontor och verksamhet spridd över Skåne, Halland, Västra Götaland och Stockholm.

 

Pimas lokalvårdare städar och gör rent

Om Städab

STÄDAB, ett företag med rötterna från Falkenberg sedan 1986, har ständigt strävat efter att erbjuda det bästa inom städ- och servicebranschen. Med åren har vår kundbas expanderat till andra orter såsom Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Göteborg. Vi är engagerade i att hålla oss i framkant, ständigt uppdaterade för att vara ett modernt företag som följer branschens utveckling.

Vi står bakom vårt löfte om att leverera bästa möjliga service och kvalitet till våra kunder. Utöver våra städ- och serviceerbjudanden tillhandahåller vi även en rad andra tjänster såsom vaktmästeri, leveranser, fasad- och taktvätt, entrémattor, kaffemaskiner och fruktkorgar. Vi strävar efter att erbjuda förmånliga priser och högkvalitativa förbrukningsmaterial till våra kunder.

Vår framgång är möjlig tack vare vårt fantastiska team av dedikerade medarbetare, vars hårda arbete och samarbete skapar en atmosfär av trivsel och glädje.

Idag är Städab – serviceföretaget PIMA

 

 

Ett gäng kollegor som skrattar över en lunch på kontoret

Serviceföretaget PIMA

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserade och ISO-certifierade tjänster sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet och lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vår organisation och våra tjänster präglas av hög kompetens och innovationskraft, alltid med hållbarhet i fokus.

 

 

 

 Lokalvård i Örebro på djupet

Professionell service

När du anlitar PIMA kan du känna dig trygg över att allt sköts professionellt och säkert. Genom att samla alla tjänster blir det lättare för dig att fokusera på dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Vi arbetsleder på plats, följer KPI:er, håller nere kostnader och ser till att allt levereras som det ska. Vår personal tar hand om er, helt enkelt.Några kollegor som sitter och dricker kaffe i ett fräscht kontor.

Vi är stolta över att finnas över hela Sverige

Vi har etablerade kontor över hela landet. Denna nationella närvaro ger våra kunder en betydande fördel. Oavsett var i landet våra kunder befinner sig kan de dra nytta av vår breda geografiska täckning och tillgång till resurser och kompetens på flera platser.

Att ha kontor på olika platser möjliggör en enhetlig och pålitlig service över hela landet, med samma höga kvalitet och standardiserade tjänster oavsett var kunden är belägen. Dessutom innebär vår närvaro på flera orter att vi kan vara närmare våra kunder och därmed bättre förstå deras unika behov och önskemål.

Denna närhet till kunderna gör det möjligt för oss att vara mer lyhörda och anpassningsbara till lokala förhållanden och krav. Vi strävar alltid efter att leverera skräddarsydda och effektiva lösningar som passar varje kunds specifika situation och önskemål.

Slutligen ger vår nationella styrka oss tillgång till ett omfattande nätverk av resurser och kompetens, vilket gör att vi kan hantera projekt av olika storlekar och komplexitet med precision och professionalism. Detta skapar en grund för ökat förtroende och trygghet för våra kunder gentemot vårt företag.

PIMAS proffsiga säljare säljare Alma

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret idag så kontaktar vår säljare er!

Här är tjänsterna vi erbjuder

Städning

För att bibehålla en hög hygienstandard och främja trivsel på arbetsplatsen krävs regelbunden städning med täta intervaller – antingen varje vecka eller till och med dagligen. MJ Städkonsult AB har den kompetens och de resurser som krävs för att utföra denna typ av städning, oavsett om det gäller stora eller små företag.

Specialstäd

Regelbundet periodiskt underhåll är avgörande för att skapa en trivsam arbetsmiljö och förlänga livslängden på både lokaler och inventarier. Det innebär att ytor som inte städas dagligen tas om hand. Vårt team är utrustat med både den nödvändiga utrustningen och utbildningen för att utföra olika former av specialstädning, såsom golvvård eller höghöjdsstädning, på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Fönsterputs

Rena fönster inte bara ger ett positivt intryck utan även bidrar till en trivsam atmosfär. Fönsterputsning har alltid varit en central del av vår verksamhet. Med vårt välutbildade team, som har omfattande erfarenhet inom fönsterputsning, utförs arbetet säkert och med hänsyn till miljön. Vi är redo att hantera alla typer av uppdrag med vår breda kompetens.

Vaktmästeri

Vi tar hand om en mängd praktiska uppgifter åt dig, från montering av hyllor till att besöka tippen, fylla på förråd och ta hand om växterna. Vad behöver du hjälp med?

Allt fler inser fördelarna med att avlastas från de dagliga sysslorna som kan distrahera från kärnverksamheten. Det är här en erfaren vaktmästare kommer in i bilden.

Vi är här för att ta hand om allt det där som inte hinns med men ändå måste göras. Det inkluderar allt från enkla hantverksjobb som att byta lampor och montera möbler till mer omfattande uppgifter som att organisera förråd och hantera farligt avfall. Vi har både tillstånd och rutiner för att säkert hantera farligt avfall och rapportera det till Naturvårdsverket.

Kontorsservice

Som en komplett leverantör erbjuder vi en rad tjänster för att underlätta kontorslivet. Det inkluderar att tillhandahålla färsk frukt på arbetsplatsen, kaffe och kaffemaskiner, entrémattor samt inköp av förbruknings- och kontorsmaterial. Allt detta syftar till att göra kontorslivet enklare och mer behagligt för alla på arbetsplatsen.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg