MJ Städkonsult – Ditt lokala PIMA företag i Göteborg

MJ städkonsult

MJ Städkonsult AB erbjuder städtjänster för företag och organisationer i både privata och offentliga sektorn. Vi fokuserar på att skräddarsy städning som är vänlig mot både kunder och miljön. Från att hålla kontorslokaler skinande rena till att leverera fruktkorgar och sköta om småsaker som inköp av kontorsmaterial – vi tar hand om allt.

Vi har varit i branschen sedan 1988 och har byggt upp en gedigen erfarenhet och expertis. Vårt företag är baserat i centrala Göteborg, men vi erbjuder våra tjänster i hela staden och runt omkringliggande områden. Vi är ditt lokala PIMA företag i Göteborg.

MJ Städkonsult AB har blivit belönade med Nordiskt Tillväxtcertifikat från UC, vilket bekräftar vår status som ett tillväxtföretag. Endast cirka 5% av Sveriges företag får denna utmärkelse varje år, vilket vi är väldigt stolta över.

 

MJ PIMA logga

Vilka är MJ städkonsult

MJ städkonsult – ert lokala PIMA företag i Göteborg. Med över tre årtionden av erfarenhet har vi varit en pålitlig aktör inom städning och fönsterputs i Göteborg och dess omgivande kommuner sedan 1988. Vår strävan efter kvalitet är tydlig genom vårt auktoriserade serviceföretag med kollektivavtal samt våra certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vår styrka ligger i vår flexibilitet; vi skräddarsyr helhetslösningar med städning och service som passar just ditt företags behov. Oavsett om det handlar om regelbunden städning eller specialanpassade projekt, är vi här för att leverera pålitlig och professionell service.

 

 

Ett gäng kollegor som skrattar över en lunch på kontoret

Serviceföretaget PIMA

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserade och ISO-certifierade tjänster sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet och lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vår organisation och våra tjänster präglas av hög kompetens och innovationskraft, alltid med hållbarhet i fokus.

 

 

 

 Repteknik vid fönsterputs mot en högbyggnad

Professionell service

När du anlitar PIMA via MJ städkonsult i Göteborg kan du känna dig trygg över att allt sköts professionellt och säkert. Genom att samla alla tjänster blir det lättare för dig att fokusera på dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Vi arbetsleder på plats, följer KPI:er, håller nere kostnader och ser till att allt levereras som det ska. Vår personal tar hand om er, helt enkelt.Några kollegor som sitter och dricker kaffe i ett fräscht kontor.

MJ städkonsult - Vi är stolta över att ha en nationell styrka

Vi finns inte bara lokalt i Göteborg utan har även etablerade kontor över hela landet. Denna nationella närvaro ger våra kunder en betydande fördel. Oavsett var i landet våra kunder befinner sig kan de dra nytta av vår breda geografiska täckning och tillgång till resurser och kompetens på flera platser.

Att ha kontor på olika platser möjliggör en enhetlig och pålitlig service över hela landet, med samma höga kvalitet och standardiserade tjänster oavsett var kunden är belägen. Dessutom innebär vår närvaro på flera orter att vi kan vara närmare våra kunder och därmed bättre förstå deras unika behov och önskemål.

Denna närhet till kunderna gör det möjligt för oss att vara mer lyhörda och anpassningsbara till lokala förhållanden och krav. Vi strävar alltid efter att leverera skräddarsydda och effektiva lösningar som passar varje kunds specifika situation och önskemål.

Slutligen ger vår nationella styrka oss tillgång till ett omfattande nätverk av resurser och kompetens, vilket gör att vi kan hantera projekt av olika storlekar och komplexitet med precision och professionalism. Detta skapar en grund för ökat förtroende och trygghet för våra kunder gentemot vårt företag.

PIMAS proffsiga säljare säljare Alma

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret idag så kontaktar vår säljare er!

Här är tjänsterna vi erbjuder

Städning

För att bibehålla en hög hygienstandard och främja trivsel på arbetsplatsen krävs regelbunden städning med täta intervaller – antingen varje vecka eller till och med dagligen. MJ Städkonsult AB har den kompetens och de resurser som krävs för att utföra denna typ av städning, oavsett om det gäller stora eller små företag.

Specialstäd

Regelbundet periodiskt underhåll är avgörande för att skapa en trivsam arbetsmiljö och förlänga livslängden på både lokaler och inventarier. Det innebär att ytor som inte städas dagligen tas om hand. Vårt team är utrustat med både den nödvändiga utrustningen och utbildningen för att utföra olika former av specialstädning, såsom golvvård eller höghöjdsstädning, på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Fönsterputs

Rena fönster inte bara ger ett positivt intryck utan även bidrar till en trivsam atmosfär. Fönsterputsning har alltid varit en central del av vår verksamhet. Med vårt välutbildade team, som har omfattande erfarenhet inom fönsterputsning, utförs arbetet säkert och med hänsyn till miljön. Vi är redo att hantera alla typer av uppdrag med vår breda kompetens.

Vaktmästeri

Vi tar hand om en mängd praktiska uppgifter åt dig, från montering av hyllor till att besöka tippen, fylla på förråd och ta hand om växterna. Vad behöver du hjälp med?

Allt fler inser fördelarna med att avlastas från de dagliga sysslorna som kan distrahera från kärnverksamheten. Det är här en erfaren vaktmästare kommer in i bilden.

Vi är här för att ta hand om allt det där som inte hinns med men ändå måste göras. Det inkluderar allt från enkla hantverksjobb som att byta lampor och montera möbler till mer omfattande uppgifter som att organisera förråd och hantera farligt avfall. Vi har både tillstånd och rutiner för att säkert hantera farligt avfall och rapportera det till Naturvårdsverket.

Kontorsservice

Som en komplett leverantör erbjuder vi en rad tjänster för att underlätta kontorslivet. Det inkluderar att tillhandahålla färsk frukt på arbetsplatsen, kaffe och kaffemaskiner, entrémattor samt inköp av förbruknings- och kontorsmaterial. Allt detta syftar till att göra kontorslivet enklare och mer behagligt för alla på arbetsplatsen.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg