Lokalvård Kista

Skapa en strålande morgondag med lokalvård i Kista

Lokalvård i Kista

Välkommen till vår lokalvårdstjänst i Kista, där vi inte bara levererar ett enastående och långvarigt resultat utan också lyfter renligheten och trivseln till nya höjder i era lokaler. Med vårt dedikerade team och noggranna metoder skapar vi inte bara ett rent utseende utan även en atmosfär som främjar välbefinnande och produktivitet. På så sätt frigör vi er tid och energi för det som verkligen betyder något för er.

Varje yta behandlas med omsorg och precision för att säkerställa att varje besök lämnar en positiv känsla och ett hållbart avtryck. Med oss vid er sida kan ni lita på att ert utrymme kommer att glänsa, inte bara för dagen utan för lång tid framöver. Upplev skillnaden med vår lokalvårdstjänst och låt oss hjälpa er att skapa en renare, gladare och mer produktiv arbetsplats

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter i Kista

Vi på PIMA står för lokalvårdsleveranser i Kista som når både offentliga och privata sektorer. Med en mångfald av kunder inom olika branscher och med olika behov är vår lokalvård en pålitlig resurs för att frigöra tid och säkerställa trivsamma och välkomnande miljöer. Oavsett om det gäller skolor, kontor, lager, laboratorier, renrum eller industriella produktionsanläggningar, kan du vara trygg med att vår service utförs med precision och noggrannhet. Vi förstår vikten av att skräddarsy våra tjänster efter varje kunds unika krav och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Med vår lokalvård kan du vara säker på att din verksamhet kommer att stråla och att dina behov kommer att tillgodoses på bästa möjliga sätt.Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Kista

I dagens flexibla arbetskultur, där en mix av kontorsarbete och distansarbete har blivit normen, är lokalvård för hybridarbetsplatser mer betydelsefull än någonsin. På PIMA har vi lång erfarenhet av att anpassa våra lokalvårdslösningar efter de skiftande behoven som följer med denna dynamiska arbetsmiljö. Trots den ökande populariteten för distansarbete erkänner vi att kontoret fortfarande är hjärtat för företagskultur och kreativitet.

För att locka tillbaka medarbetare till kontorsmiljön är det avgörande att arbetsplatsen inte bara är säker och trivsam, utan också följer noggrant utformade riktlinjer och restriktioner. Det kräver innovativa metoder och en ökad uppmärksamhet på högriskområden för att minimera risken för smittspridning. På PIMA är vi här för att se till att er arbetsmiljö är både säker och inspirerande, med skräddarsydda lösningar som är utformade för att passa era specifika behov och prioriteringar.

 

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Kista som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg