Lokalvård Haninge

Lokalvård i Haninge som gör skillnad och ger ett hållbart resultat: PIMA's Innovation för renare och lyckligare rum

Lokalvård med kvalité i Haninge - PIMA

PIMA erbjuder en lokalvårdsupplevelse som överträffar förväntningar i Haninge och dess omgivningar. Vi är inte bara en lokalvårdstjänst – vi är er pålitliga partner för att skapa renhet, komfort och produktivitet i era arbetslokaler. Vi anpassar oss för varje kund och vi tar hand om allt från daglig städning och desinficering till fönsterputsning och golvvård. Vår erfarna personal använder bara de mest effektiva metoderna och produkterna för att säkerställa en skinande ren miljö.

När vi tar hand om er lokalvård frigör vi värdefull tid och resurser som ni istället kan investera i er kärnverksamhet. Vi tar hand om alla detaljer så att ni kan fokusera på att växa och lyckas. Med vårt dedikerade team kan ni vara säkra på att era lokaler alltid är i toppskick, vilket skapar en positiv och professionell arbetsmiljö för alla som vistas där. Lita på PIMA för att skapa en arbetsplats där renhet och trivsel går hand i hand, så att ni kan uppnå era mål utan avbrott.

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Haninge som utgår ifrån era behov.

PIMA ett professionellt städföretag.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Haninge sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige, alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft  – med hållbarhet i fokus.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Varför är lokalvård viktigt?

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är lokalvården central för verksamheten. En ren atmosfär motiverar medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Framförallt är en god lokalvård i Haninge avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Den upprätthåller även företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler. lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Fördelar med att anlita lokalvård

Som ansvarig för lokalvården i egen regi krävs det en otrolig kompetens när det kommer till rutiner samt processer för att uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns. I egen regi behöver beställarorganisationen ständigt vidareutbilda sig för att ha kunskap om vilka städmetoder som behövs när och hur städningen kontrolleras. Dessutom måste alla lokalvårdare utbildas kontinuerligt och en fungerande vikariepool ska finnas på plats vid sjukdom. 

Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter än själva städningen vilket gör att den totala kostnaden för lokalvården blir otroligt hög vid management och controllers. Genom att anlita en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Haninge kan du som ansvarig sänka den totala kostnaden och känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Haninge!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg