Gruppledare – Norra Stockholm

Beskrivning

Bor du norr om centrala Stockholm? Isåfall söker vi nu dig som är redo att utvecklas och är i starten på din ledarkarriär. Vi erbjuder en gruppledartjänst där du kommer att ansvara för att planera uppdrag och tillsammans med din grupp om ca 10-15 medarbetare, utföra arbetet hos en eller flera kunder. Du kommer jobba tillsammans med en driftenhet som ansvarar för olika kunder i hela Storstockholm.

Om du har erfarenhet sedan tidigare i arbetet som gruppledare eller som lokalvårdare i mindre företag är det en fördel. Det är en fördel ifall du även har erfarenhet av kontorsstädning, storstädning och fönsterputs och vi ser gärna erfarenhet inom sjukvård eller livsmiljöer då det ingår i jobbet att instruera dessa moment.

Arbetsuppgifter

En typisk arbetsdag kan innehålla kundbesök i hela Storstockholm där det görs kvalitetskontroller, förberedelse inför uppstart av nya kunder, lämna material till medarbetare, hjälpa till att lösa bemanning när en medarbetare är frånvarande, själv vara med och stötta/städa samt projektleda vid olika projekt.

Kvalifikationer

Som person behöver du vara flexibel och ansvarstagande, det är viktigt att du kan samarbeta med kunder och medarbetare, gillar du att vara spindeln i nätet och vill ha en ledande befattning där det krävs mycket initiativtagande då är detta ett jobb för dig.

Du arbetar strukturerat, är inte rädd för att både ta emot och lämna feedback, har ett intresse i att lägga upp och planera gruppens arbete på ett kostnadseffektivt sätt. Vi lägger vikt vid att du kan arbeta självständigt och målinriktat, samt har lätt för leda andra och att samarbeta med dina kollegor.

Redogör gärna i din ansökan om du har någon av dessa utbildningar eller erfarenheter

  • SRY
  • INSTA800
  • Utfört lokalvård i vårdinrättningar
  • Golvvårdsutbildning
  • Fönsterputs erfarenhet

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunder och medarbetare är det viktigt att du kan svenska i tal och skrift.

Villkor

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning, vi väntar oss att du bor norr om centrala Stockholm.

B-körkort är ett krav, vi tillhandahåller bil då det förekommer mycket bilkörning i tjänsten.

Då intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag! Maila din ansökan till rekrytering@pima.se märk ansökan med ”Gruppledare Stockholm”

 

 

Sökord: Teamleader, driftledare, projektledare, gruppledare, samordnare, projektansvarig, gruppansvarig, städledare, städcoach, kundansvarig,

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.