Varför fönsterputsning med ultrarent vatten genom vårt system?

Det traditionella sättet att tvätta fönster innebär att man blandar vatten med kemikalier. Dessa skadar miljö och bidrar till växthuseffekten. Genom att istället använda vårt system med ultrarent vatten vid fönsterputsning så minskar vi problemet med partiklar kraftigt och fasader och skyltar samt fönster kan tvätts utan kemikalier. I detta blogginlägget berättar vi hur det går till!

Hur kan ultrarent vatten vara mer miljövänligt än traditionella metoder?

I vårt system med ultrarent vatten använder vi helt rent vatten som är filtrerat. Därmed är det fritt från partiklar och mikroorganismer som finns i vårt vanliga dricksvatten. Kemikaliefri fönsterputsning är miljövänlig, ger renare fönster och bättre ekonomi. Det traditionella fönsterputsen använder kem och ibland andra tillsatser som inte är speciellt miljövänliga. 

Miljövänlig fönsterputsning med ultrarent vatten

Vad används systemet till?

Det kemikaliefria systemet lämpar sig perfekt för fönsterputsning av moderna, stora och höga byggnader så som shoppingcenter, varuhus, kontor, industri, butik, offentlig byggnad, där det är svårt att använda lift och arbetsplattform. Däremot är traditionell fönsterputsning är lämpligt inomhus, på kontor eller hemma. Är du osäker på vilken av metoderna som ni borde använda? Klicka här för att kontakta oss och få svar på dina frågor. 

Resultatet av fönsterputsning med ultrarent vatten

Vi använder vårt system med ultrarent vatten och kolfibersystem. Det gör att väder och vind inte spelar lika stor roll. Metoden är även miljövänlig då den går på el samt att inga kemikalier behöver användas. Behovet av mobila arbetsplattformar minskar och därmed utsläpp av koldioxid och färre skador på mark. Utförandet av arbetet går både fortare och lättare då vi oftast arbetar från marken. Sammantaget så blir det ett renare resultat till en lägre kostnad och mindre miljöpåverkan samt bättre arbetsmiljö. Resultatet av all typ av fönsterputsning leder till inte bara god sikt ut, utan det bidrar även till en trivsam miljö på arbetsplatsen samt ger ett gott intryck för förbipasserande och besökande kunder och samarbetspartners. 

Har du frågor som inte blev besvarade? Klick på knappen nedan för att läsa mer om fönsterputsning:

Miljövänlig fönsterputsning