Städning Företag vs Hemstädning

Vad är skillnaden på städning företag och hemstädning egentligen? I detta blogginlägg går vi igenom skillnaden mellan de olika städningarna och vad du bör tänka på.

Städning företag 

Företagsstädning kan ibland handla om att uppfylla myndighetskrav men det är alltid en möjlighet att visa upp vad verksamheten står för. En ren, säker och fräsch miljö påverkar besökares totala intryck av verksamheten. Dessutom påverkar det medarbetarnas prestationsförmåga – för att inte tala om välmående och kunders lust att handla. Att hålla allmänna och gemensamma ytor samt arbetsplatser rena är dessutom ett effektivt sätt att minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider. Läs mer om städning företag HÄR

Hemstädning

Vi vill alla ha det rent och fint hemma, men de flesta av oss vill hellre använda vår lediga tid till annat än att städa. Trots detta är många tveksamma till att låta vilt främmande människor städa deras hem.  Det ska vara lätt för dig att köpa bra hemstädning som du kan känna dig trygg med. Så slipper du alla trista måsten – och får både livsglädje och serviceglädje på köpet! Läs mer om våra hemstädnings proffs HÄR

Så vad är skillnaden?

Vid städning företag och hemstädning så skiljer sig städning från varandra. Hos många av våra företagskunder är kravet på renlighet ett verksamhetskritiskt moment för att produkten och/eller produktionen ska fungera. Därför är utbildningen riktade mot företagen och dess behov väldigt viktig.

I hemstädning är lokalvårdaren även där utbildad men då med fokus på människorna som bor där. Att släppa in en annan människa i sitt hem tycker många är svårt och därför krävs det att personalen arbetar professionellt och noggrant.

För att få en proffotinell hjälp, vare sig det gäller städning företag eller hemstädning se då till att företaget är seriöst. Ett sätt är att se så företaget är auktoriserat av almega. HÄR kan du snabbt se vilka företag som är godkända av Almega.