Kunskapsledande företag ställer ut under Tema Renrum

Serviceföretaget PIMA har sedan år 1978 specialiserat sig inom att säkerställa verksamhetskritiska miljöer. Alla leveranser bygger på att skapa en ren, trivsam och välfungerande arbetsmiljö för alla medarbetare. Nu ställer företaget ut under nordens ledande fortbildningsdagar inom renrumsteknik, Tema Renrum.

Kungsörnen, Astra och Vin- och spritcentralen var några av PIMAs första kunder. Idag ligger företaget i framkant när det kommer det att säkerställa verksamhetskritiska miljöer. En av dessa miljöer är renrum och kontrollerade miljöer där företaget jobbar med de främsta experterna i landet. 

Tema Renrum 

Under den 29-30 november ställer Serviceföretaget PIMA ut under Tema Renrum som är några av nordens fortbildningsdagar inom renrumsteknik. Företaget har medverkat flertalet år och ser mässan som en självklar mötesplats för att träffa personer inom branschen men även ta del av ny innovationen.

– Efter en lång pandemi där vi inte haft möjligheten att ses fysiskt, så längtar jag efter att träffa våra samarbetspartners och nuvarande samt blivande kunder! Det ska även bli roligt att ta del av föreläsningarna som berättar om nyheter och utvecklingen som sker inom branschen, säger Samuel Paulander, säljare Serviceföretaget PIMA. 

 

Varför ledande inom renrumsbranschen?

En av anledningar till att PIMA  är ledande inom rensrumsbranschen idag, är de styrda processerna och validerade rutinerna som nyttjas. Företaget följer de seder och bruk som krävs för renrum och kontrollerade miljöer för att uppnå en god kontaminationskontroll och Best Practise. Modellerna har utvecklats under 40 års tid vilket innebär stordriftsfördelar för många av våra kunder. 

Idag kan PIMA erbjuda nuvarande och blivande kunder en ekonomisk och skalbar modell för städverksamheten. Företaget levererar tjänster till industrier inom aseptisk produktionsmiljö till renrum för tillverkning av elektronik där tjänsterna levereras enligt ISO och GMP. 

Sagt om oss:

“Flexibilitet och kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t.e.x. lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin” – Bioinvent