Kontorsstädning för att förbereda inför det nya

Till hösten kommer flera företag och verksamheter välja att öppna upp igen. Flera av de kollegor som inte har varit på plats på flera månader kommer komma tillbaka och det kommer bli en stor omställning för de flesta. Nu kan det vara läge att se över er kontorsstädning så att den är anpassad till den nya situationen. Här berättar vi lite kort om hur det arbetet kan gå till.

Kontorsstädning som verkligen fungerar

Vaccineringen är i full gång och vi hoppas alla på att få en normal vardagen igen. Men kommer det verkligen bli som innan? Med pandemin tillkom en ökad förståelse för hygien och säkerställd renhet. Vi alla vill ha det rent och gärna ha bevisat att platsen man besöker eller kontoret man arbetar på, är rengjord och trygg. Genom att förbereda kontoret med en plan kring kontorsstädning, kan ni bidra till att era kollegor känner sig trygga och säkra när de kommer tillbaka till kontoret igen.

Kontorsstädning som ger en trygghet

En påverkan på motivation och prestationsförmågan

Städning av kontoret handlar i grunden om arbetsmiljökrav som förutsätter att personalen har rätt till en ren och säker arbetsplats. Men handen på hjärtat, ett rent kontor och fräscha toaletter  påverkar hur vi uppfattar arbetsplatsen. Det påverkar vår motivation och prestationsförmåga – för att inte tala om välmående. Under corona-pandemin har det dessutom vart viktigare än någonsin att hålla hygienen på topp! För att minska smittspridningen kan metoder som regelbunden städning och desinfektion av ytor vara till stor hjälp. 

Vill du prata med en av oss för att få rådgivning kring hur ni kan gå till väga för att säkerställa ert kontor på bästa sätt? Klicka nedan!

KONTAKTA OSS

ISO certifierad kontorsstädning och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att vår kontorsstädning är ISO-certifierad för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Följ oss gärna på våra sociala kanaler!

Facebook

Linkedin

Instagram