Renrumsstädning med GMP (grundutbildning)

Varför är det viktigt med digitalisering av utbildning inom renrumsstädning med GMP? För att frigöra tid för både utbildare och personal och för att kunna kvalitetssäkra utförande och resultat.

Skapandet av utbildningen inom renrumsstädning med GMP

Under sommaren och hösten har vi jobbat intensivt med att ta fram en digital grundläggande utbildning inom renrumsstädning med GMP. Animation, live action, quizes och certifikat är några av delarna som finns med i den digitala utbildningen. Under skapandet av utbildningen inom renrumsstädning med GMP har vi filmat på olika platser för att uppnå det ultimata resultatet. I detta blogginlägget kommer ni få se bilder från de olika inspelningarna.

inspelning av utbildning

På bilden ovan ser vi filmstjärnan för den del av utbildningen där byggstädningen i renrummet ska visas.

inspelning av renrumsutbildning

På bilden ovan ser vi hur delen uppklassning av renrum filmas.

På bilderna befinner vi oss i ett provisoriskt renrum för att filma de live action delarna där ett renrum behövs. Av naturliga skäl är det svårt att filma i en aseptisk produktion. Vi har istället haft möjligheten att använda ett tillfälligt renrum.

På plats har vi fotograf, manusförfattare/regissör och ljussättare. Självklart har vi personen framför kameran på plats också. En av våra duktiga gruppledare inom renrum som idag får agera filmstjärna. Varje del inom renrumsstädning och därmed varje scen som ska filmas har planerats och diskuterats innan, för att få med alla viktiga delar. Även för att kunna göra utbildningar där medarbetarna ska kunna hantera olika typer av scenarion inom renrumsstädning. Utbildningen innehåller teoridelar, prov och praktisk träning.

Vill du veta mer om renrumsstädning kan du klicka på knappen nedan. 

RENRUM

Från skapandet av GMP

skissande för digital utbildningsplattform

På bilden ovan ser vi hur våra duktiga animatörer skapade en del ur GMP utbildningen. För att läsa mer om det kan du klicka här. 

Tryck på länkarna nedan för att följa oss på våra sociala medier:

Facebook

Linkedin

Instagram