Besök Serviceföretaget PIMA under Lösningar för offentlig sektor

Det nya året är i full gång och nu närmar sig årets viktigaste, ledande och mest heltäckande mässa för offentlig sektor - Lösningar för offentlig sektor. Serviceföretaget PIMA är på plats den 25:e och 26:e januari för att möta besökarna på Kistamässan i Stockholm och prata om lokalvårdens avgörande roll för bland annat offentliga verksamheter.

Lösningar för offentlig sektor

Parallellt med mässan Lösningar för offentlig sektor så arrangeras e-Hälsa+MVTe samt Framtidens Hälso & Sjukvård. En komplett mötesplats för branschen där stor delar av företrädarna för de offentliga verksamheterna i Sverige samlas.  I monter M:13 träffar ni representanter från Serviceföretaget PIMA och kan ställa alla era frågor om lokalvård inom offentliga upphandlingar och hälso-och sjukvård. Bland annat finns företagets VD Kari Vihtari på plats och besvarar frågor om vår företagets verksamhet. PIMAs representanter ser fram emot att ta del av mässan och konferensen men framförallt träffa alla besökare.

– Vi hoppas kunna inspirera besökarna men även inspireras av deras utmaningar och verksamheter inom offentlig sektor samt hälso och sjukvård, säger Kari Vihtari, VD Serviceföretaget PIMA.

PIMA identifierar när lokalvården är avgörande

Serviceföretaget PIMA har ett spännande år framför sig och kommer ta flera kliv i sin tillväxtresa. Under våra år har vi alltid understrukit vikten av en god service och lokalvård. Vi vet att städningen är avgörande för alla verksamheter, vad som är avgörande skiftar självklart. Men en sak vet vi, när PIMA får ansvaret över lokalvården lämnar vi inget åt slumpen. Med vår gedigna erfarenhet kan vi snabbt identifiera vad som är avgörande och skapa en tryggheten och trivsel för de som vistas i verksamheten. Ta möjligheten och besök PIMAs monter M:13 för ny inspiration om hur våra tjänster kan säkerställa, effektivisera och öka trivseln i er verksamhet!

 

När städningen är avgörande - Serviceföretaget PIMA

OM PIMA

Serviceföretaget PIMA AB levererar auktoriserad- och ISO-certifierad lokalvård samt mjuka FM-tjänster till verksamheter i Sverige. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Verksamheten präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus. Bolaget med dotterbolag sysselsätter idag 400 medarbetare.