Lokalvård Sundbyberg

Lokalvård Sundbyberg - Vi gör era lokaler skinande rena och lämnar alltid kvar ett hållbart resultat

Lokalvård i Sundbyberg för ökad renlighet och trivsel

Vi på PIMA är dedikerade till att förbättra renligheten och trivseln i era miljöer så att ni kan fokusera på det som verkligen är viktigt för er. Vårt engagemang sträcker sig bortom bara att städa – vi strävar efter att skapa en atmosfär av välbefinnande och produktivitet i era lokaler. Med våra skräddarsydda lokalvårdstjänster och välutbildade personal ser vi till att era utrymmen alltid är skinande rena och inbjudande.

När ni väljer PIMA får ni inte bara professionell lokalvård, utan även vårt löfte om kvalitet och hållbarhet. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på miljön samtidigt som vi levererar enastående resultat. För oss är hållbarhet en integrerad del av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att minska vår klimatpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid.

Med PIMA kan ni vara säkra på att er lokalvård utförs med professionalism, kvalitet och hållbarhet i fokus. Låt oss ta hand om era lokalvårdsbehov så att ni kan fortsätta att driva er verksamhet framåt med fullt fokus och trygghet.

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Sundbyberg som utgår ifrån era behov.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg