Lokalvård Huddinge

Lokalvårdslösningar i Huddinge med PIMA - För en ren och trygg morgondag

Lokalvård i Huddinge - PIMA

PIMA är det främsta valet när det kommer till lokalvård i Huddinge. Vi tar stolt på oss rollen som branschledande, med en stark hängivenhet till att upprätthålla högsta standard för renlighet och trivsel i era lokaler. Genom vår skickliga personal och användning av avancerad utrustning och effektiva metoder, garanterar vi en renhet som förvandlar era utrymmen till välkomnande och fräscha miljöer.

Vi förstår att er tid är värdefull, och därför strävar vi efter att skapa en lokalvårdslösning som inte bara möter era behov utan överträffar dem. Genom att överlåta ansvaret för er lokalvård till oss kan ni vara säkra på att ni får inte bara renare och mer trivsamma lokaler, utan också mer tid och energi att fokusera på det som verkligen betyder något för er verksamhet.

Med PIMA vid er sida kan ni vara trygga i vetskapen att er lokalvård hanteras av experter inom området, vilket ger er friheten att sträva efter framgång utan att behöva oroa er för detaljerna. Låt oss ta hand om renheten så att ni kan fortsätta att blomstra och växa utan bekymmer.

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Huddinge som utgår ifrån era behov.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Idag levererar vi lokalvård i Huddinge till både offentliga och privata verksamheter. Våra kunder driver verksamheter inom olika typer av områden med olika mål och lokalvården finns där för att frigöra tid samt säkerställa miljöerna. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt.Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Huddinge

Dagens flexibla arbetsvanor gör att kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. Lokalvård för hybridarbetsplatserna är bekant för PIMA och vi kan löpande justera lokalvårdslösningar efter era behov. Vi vet däremot att kontoret fortsatt spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. 

För att motivera medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

 

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Huddinge som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg