Lokalvårdare Halmstad

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare. Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.

 

Vi behöver nu förstärka vår vikariepool med ytterligare lokalvårdare. Du kommer främst att arbeta med kontors- och företagsstädning, men även fönsterputs och hemstädning kan förekomma. Tjänsten är dagtid med varierande arbetstider.

 

Som person behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du kommer att arbeta både själv och i grupp med andra så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ.

 

Arbetsområdet kommer att vara Halmstad med omnejd. Det är en fördel om du har körkort för att kunna ta dig till och mellan de olika arbetsplatserna.

Arbetsplatsens adress

Gjutaregatan 12
302 62 Halmstad

Arbetslivserfarenhet

Städare/Lokalvårdare, 1-2 års erfarenhet (krav)

Körkort

B – Personbil

Ange referens Halmstad

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.