Möt Remzi – En inspirerande gruppledare på PIMA

PIMA är stolta över att presentera Remzi, en av våra mest dedikerade gruppledare. Från de soliga kusterna i Turkiet har han sedan många år tillbaka rotat sig i hjärtat av Stockholm. Hans engagemang och varma personlighet gör honom till en ovärderlig del av vårt team, och hans insatser säkerställer att vår dagliga drift fungerar smidigt och effektivt.

En gruppledare med gedigen erfarenhet 

Remzi började sin yrkesbana som elektriker i Turkiet innan han tog det stora steget att flytta till Sverige. Väl i Sverige upptäckte han sin passion för städbranschen, där han har arbetat i över 20 år. Under denna tid har han ständigt utvecklats och avancerat i sin karriär, från att vara arbetsledare till att ta på sig större ansvarsområden.

För sex månader sedan började Remzi på PIMA, och han har snabbt blivit en ovärderlig tillgång för företaget. Idag är han en betydelsefull gruppledare med ansvar för den dagliga driften på PIMA. Hans erfarenhet, engagemang och ledarskapsförmåga har gjort honom till en nyckelperson i teamet, där han fortsätter att bidra till företagets framgång och tillväxt.

Remzi upptäckte PIMA med blicken mot framtiden. Han såg inte bara möjligheten till personlig utveckling utan hade även ett brinnande intresse för Facility Management. Genom PIMA har han kunnat fördjupa sig inom detta område och växa i sin karriär.

”När jag sökta mig till PIMA såg jag att det fanns gott om möjligheter till personlig utveckling och en karriär där man verkligen kan växa”,  berättar Remzi.

På senare tid har Remzi fått en stark drivkraft att vidareutbilda sig inom städning av renrum, ett helt nytt område för honom. Det är just den kontinuerliga möjligheten till personlig utveckling som han uppskattar mest med att arbeta på PIMA – att det alltid finns nya ämnen att fördjupa sig i, oavsett ens erfarenhetsnivå. För närvarande fungerar Remzi som gruppledare inom säkerställd renhetsavdelningen där kunder inkluderar vårdcentraler och kliniker, bland annat.

Renrum har särskilt fascinerat Remzi på grund av dess komplexitet och krav på djupgående kunskaper. Renrum är en kontrollerad och sterilt ren miljö avsedd för tillverkning av känsliga produkter såsom läkemedel, elektronik eller mikroskopiska komponenter. Det primära målet är att minimera förekomsten av partiklar och andra föroreningar i luften för att säkerställa produkternas integritet och kvalitet. Genom att upprätthålla stränga luftkvalitetsstandarder och reglerade temperatur- och fuktighetsnivåer möjliggör renrummet tillverkning av säkra och högkvalitativa produkter som uppfyller strikta branschstandarder och regleringar.

 

remzi

Drömmar och familjeliv

För Remzi har drömmar i livet och karriären alltid varit viktiga. Som barn drömde han om att bilda familj, och idag är han en stolt make och pappa till tre barn. Familjen är en central del av hans liv och ger honom styrka och glädje. Jag vill att mina barn ska se att det är genom arbetet som man skapar sig möjligheter till utvecklad kunskap, men också att förstå vikten av att vara målmedveten och engagerad i sitt arbete för att uppnå framgång och alltid se en möjlighet till att utvecklas och lära sig något nytt.

Dagarna som gruppledare på PIMA

Remzi börjar sin dag redan klockan 6 på morgonen, då han beger sig till en av sina kunder. Om det behövs, handlar han material och håller sedan ett morgonmöte med sina kollegor för att planera dagens agenda och dela idéer. Resten av dagen ägnas åt planerade kundbesök, där Remzi fokuserar på att tillgodose kundernas behov.

”Varje dag bjuder på nya och varierande utmaningar som kräver vår förmåga att lösa problem och anpassa oss. Denna ständiga omväxling inkluderar också många spännande möten”, berättar Remzi entusiastiskt.

Samarbeten och teamwork 

Det bästa med att jobba på PIMA är de flexibla arbetstiderna, berättar Remzi, vilket gör det möjligt att hitta en bra balans mellan jobb och andra delar av livet utan att produktiviteten påverkas. Kollegorna bidrar med en mängd olika perspektiv och erfarenheter, vilket gör arbetsmiljön rikare och mer givande. Att arbeta tillsammans i detta varierade team är både spännande och lärorikt, samarbete utgör en viktig kärna i mitt arbete dagligen.

”Jag tycker det är viktigt att man vågar ta egna initiativ och är lyhörd för att utvecklas”, berättar Remzi. 

 

Fritid och avkoppling

På sin fritid spenderar Remzi mycket tid med sin familj, något som ger honom mycket glädje. Han har också en kolonilott där han odlar och planterar. Denna plats är som en liten oas för honom, där han kan koppla av och verkligen njuta.

Vi erbjuder omfattande servicetjänster för ditt företag

Behöver ni städning av renrum, kontorsstädning, fönsterputsning eller facility management? Vi på PIMA erbjuder dessa och många fler servicetjänster. Kontakta oss via knappen nedan så hjälper vi er gärna. Ta gärna en titt på vårt blogginlägg om den nya utbildningen inom Atp-mätning som vi lanserat.

Kontakta oss