Facility management – 3 enkla steg

Varje verksamhet har unika behov. Vissa behöver jour 24 timmar om dynget, året runt. Andra behöver säkerställa mikrobiologisk renhet. Det kan även finnas de som behöver den rätta kalla drycken på plats precis i rätt tillfälle. Ni vet vad ert unika behov är - vi ser till att leverera det. PIMA:s tjänster inom Facility Management och integrerad service möjliggör fullt fokus åt kärnverksamhet och era mål.

Samla fler – spara mer

Varje företag eller organisation har en kärnverksamheten där fokusen oftast ligger på. Sedan finns de saker som ligger utanför kärnverksamheten. Det kan handla om att ha tillgång till kaffe, städning eller en receptionist. När man tar in olika tjänster från olika företag blir kontakterna fler och oftast har man inte tid att lägga på alla leverantörer.  Många kontaktytor innebär oftast fler möten, uppföljningar, kontroller – helt enkelt mer jobb och fler problem. Det ökar kostnaden för inköp, management, uppföljning för er som kund men även för era olika leverantörer. Dessa kostnader läggs direkt (på fakturan)  eller indirekt (kvalitetsbrister, fler kontroller och möten, tappat fokus etc) på er. Vi erbjuder er därför ett enkelt sätt att förenkla inköp, management och uppföljning av alla era behov av servicetjänster till kontoret och verksamheten genom Facility Management och integrerad service. Samla fler och spara mer! Detta i tre enkla steg.

Vad är er kärnverksamhet? Vår kärnverksamhet är att leverera första klassens tjänster inom facility management och integrerad service som linjerar mer era affärsmål. Genom att använda PIMA till alla era integrerade FM-tjänster kan ni samla fler och förenkla mer!

Hur fungerar våra Facility Management och integrerade service tjänster?

steg 1 som kund
steg 2 som kund
steg 3 som kund

Lägg tiden på det som är viktigt för er!

Med corona-pandemin har flera företag och verksamheter märkt av vikten av att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. I och med att fokuset nu ligger på kärnan kan det bli svårt att internt ta hand om alla servicefunktionerna till kontoret och verksamheten. Restriktioner, kris i transporter och tillgången till material är bara några av alla flertal problem som alla företag runt om i världen stött på under de senaste året. Vårat mål är att ni ska kunna utföra er kärnverksamhet och uppnå era mål och allt det där andra tar vi hand om åt er.

Växa, spara eller transformera – våra Facility Management och Facility Services tjänster underlättar verksamheten.

Vår mjuka Faciltiy Management och Facility Services är tjänster som bidrar till er verksamhets affärsmål. Växa, spara, transformera är oftast de stora övergripande perspektiven som vi möter hos våra kunder. Vi arbetar med stora och välkända kunder och varumärken likväl som mellanstora och mindre organisationer. Något som alla har gemensamt är att de har en tydlig ambition och förstår värdet av att fokusera på sitt mål och därmed sin kärnverksamhet. 

Vill du veta mer? Klicka på knappen nedan.

KONTAKTA OSS