Professionell facility service för renrum och vårdmiljöer i Stockholm

Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad Facility Service till företag

Facility Service innebär att vi tar hand om arbetsplatsens och verksamhetens supporttjänster. Ni får en professionell och kostnadseffektiv lösning som frigör värden i form av tid, tankekraft och pengar för er kärnverksamhet.

Nedan kan du även läsa om hur vi även kombinerar Facility Services med städning och säkerställd renhet inom renrum, kliniker, vård och omsorg. Dessutom om vår miljövänliga och kemikaliefria fönsterputsning.

 

Tjänster som kan ingå i våra Facility Services uppdrag i Stockholm och övriga Sverige

Arbetsplatssupport : Post- och godshantering, växel och reception, vaktmästeri och fastighetsskötsel, kontorsmaterial, avfallshantering och återvinning.

Verksamhetssupport : Processtädning, special städning, bevakning.

Städning och hygienservice : Kontorsstädning, hygienservice, entrémattor.

Service management: Planering och arbetsledning av Facility Service leveransen, kvalitetsuppföljning av Facility Service, Lean Services vårt systematiska arbete för ständiga förbättringar av Facility Service uppdraget.

Trivsel på jobbet: Varma och kalla drycker, frukt och snacks, vending, växtinredning.
Om er verksamhet finns i Stockholm eller någon annan del av Sverige, så har ni möjlighet att få tillgång till Facility Service av Serviceföretaget PIMA ett av Sveriges äldsta familjeföretag inom serviceentreprenad.

 

Pimas lokalvårdare städar och gör rent

Städning av renrum och kliniker inom vård och omsorg

Vi levererar kombinerade Facility Services och städning av renrum kliniker och vårdinrättningar, det syftar till att hålla god hygien och rätt renhetsklass i renrummen eller kontrollerade zonerna genom att minska uppkomst, ansamling och spridning av partiklar, fysikaliska riskfaktorer såsom elektrostatisk laddning, ESD, och mikroorganismer.

Detta utförs i många branscher och vanligtvis i renrum och kontrollerade miljöer inom optik, laser och mikro-elektronik, tillverkning där produkterna och renrummet är känsliga för partiklar och ESD.
Läkemedel eller medicinska tillbehör, tillverkning där renrum och produkt är känsliga för partiklar, mikroorganismer och korskontaminering. Kliniker med operationsrum inom vård och sjukvård av människor men även  djursjukhus och djurkliniker samt vävnadsinrättningar, verksamheter som vill undvika kontaminering av patient eller produkt.

PIMA började med städning av renrum och kontrollerade miljöer redan 1978 och är marknadsledande i Stockholm och hela Sverige. När du vänder dig till oss får du en trygg partner där god service och bästa möjliga resultat är i fokus.

Våra lokalvårdare sköter om era byggnader i Malmö

Noggrann service i renrum, klinker och vårdinrättningar och övriga kontrollerade miljöer

Med vår yrkesutbildade och kunniga personal på plats i Stockholm och Sverige behöver du aldrig oroa dig över slutresultatet.
Genom den exakthet och serviceglädje de besitter gör de sitt yttersta för att möta era förväntningar. Vi jobbar mot tydliga avtal, SOP, instruktioner och rutinbeskrivningar, på så vis kan du försäkra dig om att arbetet sker på era villkor.

PIMAS proffsiga säljare säljare Alma

Kontakta oss

En växt som växer ur jorden under solljus

Miljöcertifierad ISO14001 och Kvalitetscertifierad ISO9001

PIMA har förbundit sig till att upprätthålla höga standarder när det gäller både kvalitet och miljöhänsyn. Vår verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO14001, vilket innebär att vi tar ett aktivt ansvar för att vår renrumsstädning sker med hänsyn till naturen och människors välbefinnande. Vi strävar efter att använda produkter och metoder som minimerar vår påverkan på miljön. Som din städpartner kan du känna dig trygg i att vi tar hand om städningen av dina renrum och kliniska miljöer i Stockholm och resten av Sverige på ett ansvarsfullt sätt.

Dessutom är vi stolta över att vara kvalitetscertifierade enligt ISO9001 för städning av renrum och kontrollerade miljöer sedan 1996. Vår certifiering innebär att vi har väldefinierade processer, SOP och rutiner som säkerställer att vi uppfyller dina kvalitetskrav. Oavsett om din verksamhet följer riktlinjer som GMP, GLP, HACCP, ISO14644, eller om den är reglerad av myndigheter som Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, FDA, Jordbruksverket eller Länsstyrelsen, så kan du lita på att vi levererar städning av högsta kvalitet.

Kontorsstädning i malmö.

Vi levererar i de tre storstadsregionerna för renrum och kontrollerade miljöer

Facility Services och städning av era renrum, klinker, vårdinrättningar så som den bör utföras. Du kan anlita oss oavsett om er verksamhet finns i någon av de tre storstadsregionerna i Sverige men även i stora delar av övriga Sverige, fråga oss i formuläret till höger.

Vi levererar kontinuerlig Facility Services och städning av renrum i Biotech samt LifeScience region Stockholm, Uppsala, Sörmland och i renrum och Biotech samt LIfeScience region västkusten med Göteborg, Mölndal, Halmstad, i renrum och Biotech samt LIfeScience region skåne med Lund, Malmö och Helsingborg.

Vill du ha en kostnadsfri offert, eller har du frågor kring våra tjänster, eller om vi kan leverera i din region? Då är du varmt välkommen att höra av dig, fyll i vårt formulär till höger så återkommer vi så snart vi kan.

 

En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

 Vi utför även miljövänlig fönsterputsning i Stockholm

Rena fönster ger inte bara god sikt ut, det bidrar även till en trivsam miljö på arbetsplatsen samt ger ett gott intryck för förbipasserande och besökande kunder och samarbetspartners.
PIMA erbjuder fönsterputs i Stockholm och i övriga Sverige till såväl små som stora företag. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att allt från service och resultat till miljövänlighet är i topp.

Alltid kemikaliefri fönsterputsning

Vi putsar fönster både traditionellt och med vårt system med helt kemikaliefri metod.

Traditionell fönsterputsning i Stockholm, Sverige är lämpligt inomhus, på kontor eller hemma.

Kemikaliefri fönsterputsning lämpar sig perfekt för fönsterputsning av moderna, stora och höga byggnader, så som vid fönsterputs av shoppingcenter, varuhus, kontor, industri, butik, offentlig byggnad, där det är svårt att använda lift, arbetsplattform.

Vi använder helt rent vatten som är filtrerat och därmed fritt från partiklar och mikroorganismer som finns i vårt vanliga dricksvatten.
Kemikaliefri fönsterputsning är miljövänlig, ger renare fönster och bättre ekonomi.

Lokalvård i Trollhättan utfört av ett professionellt städföretag

Utbildade och engagerade fönsterputsare i Stockholm

Med vår personal på plats hos dig i Stockholm och i övriga Sverige får du alltid ett trevlig bemötande och bästa möjliga service. Vi ger dig fönsterputs med allra bästa resultat. Genom utbildning och arbete mot bra arbetsmiljö och jämställdhet på jobbet kan vi stoltsera med engagerade och duktiga medarbetare.

Då vi arbetar med tydliga avtal och instruktioner kan vi ge dig ökad trygghet i alla våra tjänster.

Förutom serviceglädje och rena, snygga fönster tar vi även vårt ansvar mot miljön. Med produkter som visar hänsyn mot natur och människor och en strävan att alltid göra det bättre är vi en städpartner som både du och omvärlden kan vara nöjd med.

Vi erbjuder även fönsterputs med repteknik för fönster på höga byggnader.

Få rena fönster med PIMA

fönsterputs på dina villkor. Vi hjälper företag från Uppsala, Hägersten, Lidingö, Stockholm, Danderyd, Bromma, Hässelby, Järfälla, Kista, Nacka, Sollentuna, Solna, Kista, Spånga, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby, Huddinge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Salem, Rönninge, Södertälje, Enhörna, Hölö, Mörkö, Järna, Pershagen, Nykvarn, Gnesta, Mölnbo. Strängnäs, Mariefred, Åkersstyckebruk, Västerås, Eskilstuna.

I Götaland levererar vi fönsterputs på orter så som Göteborg och Mölndal, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Tylösand Mellbystrand, Skummeslövstrand, Laholm, Båstad, Helsingborg, Malmö, Lund.

 

Kontakta oss