Städning i Södertälje, Järna, Hölö, Enhörna, Pershagen

Vi levererar miljöcertifierad städning

Södertälje är en vacker stad beläget vid Mälaren. Men Södertälje är också unik med sin kanal och sluss mellan Mälaren och Östersjön. Om du bor eller jobbar i Södertälje har du möjlighet att få tillgång till städtjänster levererade av en seriös städfirma. Serviceföretaget PIMA, ett av Sveriges äldsta och mest renommerade familjeföretag inom städning. Som privatperson får du som du säkert vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, Hemstädning, Mattvätt, Textiltvätt, Flyttstädning etc.

Serviceföretaget PIMA grundades i Södertälje 1978 och firar 40 år 2018. Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad städning men också stöd- och trivseltjänster till privata hem, företag och offentlig verksamhet i hela Södertälje med omnejd.

Har du också svårt att få tiden att räcka till städning, hushållssysslor hemma eller städning och allt som handlar om trivsel och arbetsro på jobbet?  Du är inte ensam – alla vill ha det städat, rent och fint både på jobbet och hemma, och de flesta vill hellre använda sin tid till annat än att städa och rengöra.

Många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor. Det uppfattas också som krångligt att hitta ett seriöst och bra städföretag att lita på. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.

Med vår städtjänst – gör vi det lätt för er att köpa en bra städning som ni kan vara trygga med. Här nedan följer ett urval av våra tjänster.

Hemstädning i Södertälje, Järna, Hölö, Enhörna, Pershagen

Vi har den stora äran att, genom vårat helägda dotterbolag Städpulsen, utföra miljöcertifierad och kvalitetscertifierad hemstädning hos många olika kunder i vackra Södertälje. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad. Hemstädning är en lyx som många i dag kan unna sig tack vare av rutavdraget.

När du anlitar PIMA/Städpulsen för hemstädning strävar vi efter att du har samma person och en fast dag och tid som passar dig så långt det är möjligt.

Medarbetaren som kommer till dig är utbildad för hemstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort från PIMA/Städpulsen. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för dig som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Lokalvård i Göteborg med helhetstänk

Kontorsstädning i Södertälje

Många av oss tillbringar mycket tid på vårt kontor, vi får dessutom mycket besökare.
Det gör att det blir allt viktigare att ha ett välstädat kontor som skapar välmående bland personalen och ger ett gott intryck på besökare.

Vi erbjuder miljöcertifierad och kvalitetscertifierad kontorsstädning med hög kvalitet.
Våra arbetsledare kontrollerar kvaliteten på städningen med jämna mellanrum, vi träffar Er för uppföjning ett par gånger per år.

Medarbetaren som kommer till Er är utbildad för kontorsstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort som Pima utfärdat. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för Er som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Vi tar fram en kostnadsfri offert anpassad efter era behov.

Andra tjänster vi utför i Södertälje

 

Flyttstädning Södertälje

Det är smidigt att låta oss ta hand om flyttstädningen åt er, vårt team kommer hem till er, tar med allt som behövs och blir klara på samma dag.

 

Fönsterputsning Södertälje

Enkel bokning, utbildade fönsterputsare, har med sig allt som behövs, mycket prisvärt.

 

Mattvätt

Vi kommer hem till er och tvättar mattorna på plats med rut-avdrag.
Fördelar: Ni behöver inte köra iväg och hämta mattorna – rutavdraget gäller, mycket prisvärt.

 

Textiltvätt

Vi tvättar era soffor, stolar och madrasser hemma hos er.
Fördelar: Slipper kvalster i madrasser och soffor och allergier som kan uppstå. Inomhusluften blir renare och möblerna ser finare ut. mycket prisvärt med rutavdrag.

 

Golvvård Södertälje, Järna, Hölö, Enhörna, Pershagen

Vi gör rent och polerar samt oljar in alla typer av golv. Trä, linoleum, plast, sten, klinkers.
heltäckningsmattor tvättar vi.

 

Visningsstädning

Ett rent hem inför fotografering och visning är viktigt. Det gör hemmet mer lättsålt och höjer priset. Vi hjälper er med det. Vi gör rent, ser till att det luktar gott och kan hjälpa till med en viss planering även där.

PIMAS proffsiga säljare säljare Alma

Kontakta oss så berättar vi mer