Städning Halmstad

Hemstädning i Halmstad

Vi har den stora äran att genom vårat dotterbolag Städpulsen utföra miljöcertifierad och kvalitetscertifierad hemstädning hos många olika kunder i vackra Halmstad. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad. Hemstädning är en lyx som många i dag kan unna sig tack vare av rutavdraget.

När du anlitar PIMA eller Städpulsen för hemstädning strävar vi efter att du har samma person och en fast dag och tid som passar dig så långt det är möjligt. PIMAs hemstädning utförs av vårat helägda dotterbolag Städpulsen. Läs mer om de olika tjänsterna på Städpulsens hemsida.

Medarbetaren som kommer till dig är utbildad för hemstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort från PIMA eller Städpulsen. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för dig som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

 

Städning i Halmstad

Halmstad är en vacker stad beläget på ömse sidor om Nissan där en modern arkitektur möter tegel och korsvirkeshus från 1600-talet. Om du bor eller jobbar i Halmstad har du möjlighet att få tillgång till städtjänster. Serviceföretaget PIMA, ett av Sveriges äldsta och mest renommerade familjeföretag inom städning. Som privatperson får du som du säker vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, Hemstädning, Mattvätt, Textiltvätt, Flyttstädning etc.

Serviceföretaget PIMA grundades 1978 och firar 40 år 2018. Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad städning men också stöd- och trivseltjänster till privata hem, företag och offentlig verksamhet i Halmstad med omnejd.

Har du också svårt att få tiden att räcka till städning, hushållssysslor hemma eller städning och allt som handlar om trivsel och arbetsro på jobbet?  Du är inte ensam – alla vill ha det städat, rent och fint både på jobbet och hemma, och de flesta vill hellre använda sin tid till annat än att städa och rengöra.

Många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor. Det uppfattas också som krångligt att hitta ett seriöst och bra städföretag att lita på. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.

Med vår städtjänst som vi kallar Rent helt enkelt – gör vi det lätt för er att köpa en bra städning som ni kan vara trygga med. Här nedan följer ett urval av våra tjänster.

Kontorsstädning i Halmstad

Många av oss tillbringar mycket tid på vårt kontor, vi får dessutom mycket besökare.
Det gör att det blir allt viktigare att ha ett välstädat kontor som skapar välmående bland personalen och ger ett gott intryck på besökare.

Vi erbjuder Er miljöcertifierad och kvalitetscertifierad  kontorsstädning i Halmstad med hög kvalitet.
Våra arbetsledare kontrollerar kvaliteten på städningen med jämna mellanrum, vi träffar Er för uppföljning ett par gånger per år.

Medarbetaren som kommer till Er är utbildad för kontorsstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort som Pima utfärdat. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för Er som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Det som gör vår tjänst så stabil är vårt planeringsverktyg som särskilt gör att de periodiserade städningarna blir utförda med rätt intervall. Vi tar utan kostnad fram en offert anpassad efter Era behov.

 


Andra tjänster vi utför i Halmstad åt både privatpersoner och företag är:

Flyttstädning i Halmstad

Det är smidigt att låta oss ta hand om flyttstädningen åt er, vårt team kommer hem till er, tar med allt som behövs och blir klara på samma dag.

 

Fönsterputsning i Halmstad

Enkel bokning, utbildade fönsterputsare, har med sig allt som behövs, mycket prisvärt.

 

Mattvätt

Vi kommer hem till Er och tvättar mattorna på plats med rut-avdrag.
Fördelar: Ni behöver inte köra iväg och hämta mattorna – rutavdraget gäller, mycket prisvärt.

 

Textiltvätt

Vi tvättar Era soffor, stolar och madrasser hemma hos er.
Fördelar: Slipper kvalster i madrasser och soffor och allergier som kan uppstå. Inomhusluften blir renare och möblerna ser finare ut. mycket prisvärt med rutavdrag.

 

Golvvård

Vi gör rent och polerar/oljar in alla typer av golv. Trä, linoleum, plast, sten, klinkers.
Heltäckningsmattor tvättar vi.

 

Visningsstädning

Ett rent hem inför fotografering och visning är viktigt. Det gör hemmet mer lättsålt och höjer priset. Vi hjälper er med det. Vi gör rent, ser till att det luktar gott och kan hjälpa till med en viss planering även där. Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha utfört.

njut av en kopp kaffe under rasten

Kontakta oss