Lokalvård Kallhäll

Framtidssäkrad renhet: Lokalvård i Kallhäll för en tryggare och renare vardag

Lokalvård i Kallhäll

Välj Lokalvård i Kallhäll för en gnistrande renhet som skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö. Med våra skräddarsydda tjänster och dedikerade team kan du vara säker på att dina lokaler kommer att stråla varje dag. Frigör tid och energi samtidigt som du säkerställer en hälsosam och välkomnande atmosfär för både anställda och besökare. Upplev skillnaden med vår professionella lokalvård och låt oss hjälpa dig att skapa en tryggare och mer behaglig arbetsplats i Kallhäll.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Välj PIMA för lokalvården i Kallhäll för oss handlar det inte bara om att skapa renlighet, utan om att skapa en känsla av hemtrevnad och välbefinnande.

Vi förstår att varje verksamhet är unik, precis som dess mål och behov. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för allt från skolor och kontor till produktionsanläggningar, strävar vi efter att inte bara frigöra tid utan också att skapa en miljö där människor trivs och känner sig välkomna.

Med vår omsorgsfulla lokalvård kan du vara trygg i vetskapen om att varje yta, från klassrum till renrum, behandlas med kärlek och uppmärksamhet. Upplev den varma skillnaden med vår lokalvårdstjänst och låt oss tillsammans göra din arbetsplats till en plats där människor inte bara arbetar, utan trivs och känner sig hemma.Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Kallhäll

I dagens flexibla arbetsklimat är lokalvård för hybridarbetsplatser mer betydelsefull än någonsin. På PIMA förstår vi detta skifte och erbjuder anpassningsbara lösningar som löpande justeras efter era behov. Samtidigt vet vi att kontoret fortfarande är hjärtat för företagsanda och kreativitet.

För att välkomna medarbetare tillbaka till kontoret är det avgörande att skapa en säker och trivsam miljö som följer riktlinjer för smittskydd. Hos oss kan ni lita på smarta metoder och ökat fokus på rengöring av utsatta ytor.

På PIMA strävar vi efter att skapa en varm och trygg arbetsplats där varje medarbetare kan känna sig hemma. Upplev skillnaden med vår lokalvård och låt oss tillsammans göra ert kontor till en plats där människor trivs och blomstrar.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Kallhäll som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg