Säsongsarbetare – Fönsterputsare

Om jobbet

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.

Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.

Vi söker nu säsongsarbetare som har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och grovarbete. Vi har projekt i hela Stockholm men utgår från vårt kontor i Södertälje.

Som person behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt så det är viktigt att du har erfarenhet av fönsterputsning och kan ta egna initiativ.

Det är krav att kunna läsa och tala svenska, klara av höga höjder samt inneha B-körkort.

Arbetstiden kommer variera under veckans alla dagar.

Meriter
– utbildning inom golvvård
– liftkort mobila plattformar
– fallskyddsutbildning

Anställningsform: Visstid

Ange referens Säsongsarbetare

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.