Lokalvårdare – vikarie renrum Stockholm

Om jobbet

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.

Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.

Vi behöver nu en lokalvårdare för städning hos två av våra kunder med renrum samt även ytterområden som ska städas. Det är meriterande att du har erfarenhet av renrumsstädning.

Tjänsten är en behovsanställning. Vi söker en flexibel vikarie som kan jobba varierande arbetstider, helgarbete kan förekomma.

Som person behöver du vara noggrann och ansvarstagande. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med andra så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunderna är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetsplatsens adress

171 69 Solna

Arbetslivserfarenhet

Städare/Lokalvårdare, 3-4 års erfarenhet (krav)

Renrums erfarenhet (meriterande)

Sök jobbet senast: 2020-04-30

Tjänsten önskas tillsättas omgående

Ange referens Renrum vikarie

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.