Lokalvårdare – Storstockholm

Om jobbet

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.

Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.

Vi söker dig som har erfarenhet som lokalvårdare som vill jobba vid behov hos våra kunder som är utplacerade från Uppsala till Södertälje. Du behöver vara flexibel och kan hoppa in vid sjukdom, när vi får in extra jobb från kund samt täcka vid semester.

Arbetstiden kommer variera mellan 6 – 21, passen är mellan 3 – 8 timmar, vardagar samt helger. Arbetsuppgifterna är kontorsstädning, vårdcentralsstädning, storstädningar samt städning i produktion hos några av våra kunder.

Som person behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du kan komma att arbeta väldigt självständigt så det är viktigt att du har erfarenhet av lokalvård, meriterande är om du har erfarenhet av renrums städning. Vi ser gärna att du pluggar eller har annan huvudsaklig sysselsättning så du söker detta som extra arbete och har möjlighet att jobba ett par dagar i månaden.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunden är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift.

Specificera i din ansökan om du har körkort.

Ange referens Storstockholm.

 

 

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.