Lokalvårdare – Malmö extra

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.

Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Gävle till Skåne.

Om jobbet

Vi behöver nu ett antal lokalvårdare vid behov för städning av lokaler där det finns bekräftade Covid-19-fall. Därför är det extra viktigt med noggrannhet, säkerhet och att följa instruktioner.

Tjänsterna är behovsanställningar i olika perioder. Vi söker en person som är flexibel och som kan jobba varierande arbetstider, helgarbete kan förekomma.

Som person behöver du vara självgående, flexibel och ansvarstagande, du måste våga ta för dig. Arbetet kommer vara både självständigt och i grupp med andra så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunderna är det viktig att du kan svenska i både tal och skrift.

För att kunna ta dig till de olika arbetsplatserna, är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

    När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.