Lokalvårdare Södertälje

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare. Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.

Vi behöver nu förstärka vår patrull med ytterligare en lokalvårdare. Du kommer bland annat att arbeta med kontorsstädning, hemstädning, trappstädning och flyttstädning. Tjänsten är dagtid med varierande arbetstider. Till att börja med vid behov, men finns stora möjligheter till fasta timmar framöver.

Som person behöver du vara flexibel, självgående och ansvarstagande. Du kommer till största delen att arbeta själv så det är viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet av hemstädning eller företagsstädning. Arbetsområdet kommer att vara Södertälje med omnejd. Det är ett krav att du har körkort för att kunna ta dig till och mellan de olika arbetsplatserna.

 

Ange referens Patrull

 

Ansökan

När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.