Gruppledare

Vi söker nu en gruppledare till vårt kontor i Södertälje. Som gruppledare kommer du att ansvara för den dagliga planeringen och schemaläggningen av personal och kunduppdrag så att arbetet blir utfört enligt avtal. Du kan antingen bli ansvarig för några större kunder eller flera mindre kunder.

 

I arbetet ingår att introducera och utbilda personalen och följa upp att de arbetar på ett korrekt sätt utifrån ergonomi, våra rutiner och kundens avtal, utföra kvalitetskontroller och ha den närmsta kundkontakten. Viss administration förekommer vad gäller personal, arbetsorder och kunder i planeringssystemet, samt kvalitetskontroller.

 

Du kommer att ha mycket kund- och personalkontakt vilket gör att det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska, både i tal och skrift. Då vi har personal från olika delar av världen är det meriterande med ytterligare språkkunskaper.

 

Vi tror att du är en erfaren lokalvårdare, gärna med erfarenhet av golvvård och storstädning, som nu känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Det är en fördel om du har SRY eller PRYL.

 

Som person är du strukturerad och noggrann, samtidigt som du är flexibel och snabbt kan planera om din och andras tid för att lösa uppkomna situationer. Du kan arbeta självständigt och målinriktat, samt har lätt för att samarbeta och tycker om att leda andra.

Ansökan

När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.