Gruppledare i Stockholm med omnejd

Gruppledare Stockholm med omnejd

Vi söker nu dig som är redo att ta första steget mot att bli arbetsledare. Vi erbjuder en gruppledartjänst där du kommer att ansvara för att planera och, tillsammans med din grupp, utföra arbeten. Det är en fördel ifall du har erfarenhet av arbete i renrum eller i vården. Erfarenheten kan bestå i arbete inom produktion/vård och/eller som lokalvårdare i dessa miljöer. Det är en fördel ifall du även har erfarenhet av golvvård, storstädning och byggstädning.

 Du arbetar strukturerat och är både noggrann och ordningsam, samt har god förmåga att lägga upp och planera gruppens arbete på ett ekonomiskt och effektivt sätt. Vi lägger vikt vid att du kan arbeta självständigt och målinriktat, samt har lätt för leda andra och att samarbeta.

För att kunna läsa och förstå processer och rutiner, samt kunna kommunicera med kontaktpersonerna hos kunderna och med din personal, är det otroligt viktigt att du kan flytande svenska i tal och skrift. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Södertälje, men ditt arbetsområde kommer att vara Storstockholm och Södertälje, samt Eskilstuna/Strängnäs. B-körkort är därför ett krav.

Ansök genom att fylla i formuläret här nedan. Märk ansökan med ”Gruppledare”.

Ansökan

När du klickar Ansök godkänner du att Serviceföretaget PIMA AB lagrar och behandlar dina personuppgifter och att vi kommunicerar med dig via de uppgifter du lämnar. Läs i vår Integritetspolicy t.ex. hur vi skyddar dina uppgifter eller hur du avanmäler.