Facility Services och städning av renrum, kliniker, vård och omsorg – Stockholm

Facility Services och säkerställd renhet i Stockholm och övriga delar av Sverige

Våra Facility Services ser till att ni har de rätta förutsättningarna för er verksamhet i Stockholm, oavsett om ni har verksamheten i Stockholms län och övriga delar av Sverige. 

Serviceföretaget PIMA grundades 1978 och firar 40 år 2018. Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad Facility Services till företag och offentlig verksamhet i Stockholm men även i övriga delar av Sverige.

Facility Services innebär att vi tar hand om arbetsplatsens och verksamhetens supporttjänster. Ni får en professionell och kostnadseffektiv lösning som frigör värden i form av tid, tankekraft och pengar för er kärnverksamhet.

Nedan kan du även läsa om hur vi även kombinerar Facility Services med städning och säkerställd renhet inom renrum, kliniker, vård och omsorg. Dessutom om vår miljövänliga och kemikaliefria fönsterputsning.

Först några exempel på tjänster som kan ingå i våra Facility Services uppdrag i Stockholm och övriga Sverige.

Arbetsplatssupport i Stockholm, Sverige: Post- och godshantering, växel och reception, vaktmästeri och fastighetsskötsel, kontorsmaterial, avfallshantering och återvinning.

Verksamhetssupport i Stockholm, Sverige : Processtädning, special städning, bevakning.

Städning och hygienservice i Stockholm, Sverige : Kontorsstädning, hygienservice, entrémattor.

Service management: Planering och arbetsledning av Facility Services leveransen, kvalitetsuppföljning av Facility Services, Lean Services vårt systematiska arbete för ständiga förbättringar av Facility Services uppdraget.

Trivsel på jobbet: Varma och kalla drycker, frukt och snacks, vending, växtinredning.
Om er verksamhet finns i Stockholm eller någon annan del av Sverige, så har ni möjlighet att få tillgång till Facility Services av Serviceföretaget PIMA ett av Sveriges äldsta och mest renommerade familjeföretag inom serviceentreprenad.

 

Städning av renrum, kliniker, vård och omsorg i Stockholm med omnejd

I Stockholm med omnejd levererar vi kombinerade Facility Services och städning av renrum kliniker och vårdinrättningar, det syftar till att hålla god hygien och rätt renhetsklass i renrummen eller kontrollerade zonerna genom att minska uppkomst, ansamling och spridning av partiklar, fysikaliska riskfaktorer såsom elektrostatisk laddning, ESD, och mikroorganismer.

Detta utförs i många branscher och vanligtvis i renrum och kontrollerade miljöer inom optik, laser och mikro-elektronik, tillverkning där produkterna och renrummet är känsliga för partiklar och ESD.
Läkemedel eller medicinska tillbehör, tillverkning där renrum och produkt är känsliga för partiklar, mikroorganismer och korskontaminering. Kliniker med operationsrum inom vård och sjukvård av människor men även  djursjukhus och djurkliniker samt vävnadsinrättningar, verksamheter som vill undvika kontaminering av patient eller produkt.

PIMA började med städning av renrum och kontrollerade miljöer redan 1978 och är marknadsledande i Stockholm och Sverige. När du vänder dig till oss får du en trygg partner där god service och bästa möjliga resultat är i fokus.

 

Noggrann service i renrum, klinker och vårdinrättningar och övriga kontrollerade miljöer i Stockholm och Sverige

Med vår yrkesutbildade och kunniga personal på plats i Stockholm och Sverige behöver du aldrig oroa dig över slutresultatet.
Genom den exakthet och serviceglädje de besitter gör de sitt yttersta för att möta era förväntningar. Vi jobbar mot tydliga avtal, SOP, instruktioner och rutinbeskrivningar, på så vis kan du försäkra dig om att arbetet sker på era villkor.

 

Miljöcertifierad ISO14001 städning av renrum och kontrollerade miljöer

PIMAs miljöcertifiering enligt ISO14001 för vår verksamhet i Stockholm och Sverige, innebär att vår renrumsstädning tar ansvar för  miljön och vi jobbar i största möjliga mån med produkter och metoder som värnar om natur och människor. Med oss som din städpartner kan du känna trygghet i att vi tar hand om städningen av era renrum och kliniska miljöer i Stockholm och i övriga Sverige, på bästa möjliga sätt.

 

Kvalitetscertifierad ISO9001 städning av renrum och kontrollerade miljöer

Sedan 1996 är PIMA kvalitetscertifierad enligt ISO9001 för städning av renrum och kontrollerade miljöer. Samma år blev vi också miljöcertifierade enligt ISO14001 för städning av renrum och kontrollerade miljöer. PIMAs kvalitetscertifiering enligt ISO9001 innebär att vi har processer med tillhörande SOP och rutinbeskrivning som säkerställer att vi städar renrum och kontrollerade miljöer enligt era kvalitetskrav oavsett om er verksamhet styrs av GMP, GLP, HACCP, ISO14644, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, Food and Drug Administration, FDA, Jordbruksverket, Länsstyrelsen och eller lagar och kundkrav.

Vi levererar i de tre storstadsregionerna för renrum och kontrollerade miljöer så som Stockholm & Uppsala, Göteborg & Mölndal, Malmö & Lund

Facility Services och städning av era renrum, klinker, vårdinrättningar så som den bör utföras. Du kan anlita oss oavsett om er verksamhet finns i någon av de tre storstadsregionerna i Sverige men även i stora delar av övriga Sverige, fråga oss i formuläret till höger.

Vi levererar kontinuerlig Facility Services och städning av renrum i Biotech samt LifeScience region Stockholm, Uppsala, Sörmland och i renrum och Biotech samt LIfeScience region västkusten med Göteborg, Mölndal, Halmstad, i renrum och Biotech samt LIfeScience region skåne med Lund, Malmö och Helsingborg.

Vill du ha en kostnadsfri offert, eller har du frågor kring våra tjänster, eller om vi kan leverera i din region? Då är du varmt välkommen att höra av dig, fyll i vårt formulär till höger så återkommer vi så snart vi kan.

 

 Vi utför även miljövänlig fönsterputsning i Stockholm och i övriga Sverige

Rena fönster ger inte bara god sikt ut, det bidrar även till en trivsam miljö på arbetsplatsen samt ger ett gott intryck för förbipasserande och besökande kunder och samarbetspartners.
PIMA erbjuder fönsterputs i Stockholm och i övriga Sverige till såväl små som stora företag. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att allt från service och resultat till miljövänlighet är i topp.

 

Kemikaliefri fönsterputsning av stora partier i Stockholm och i övriga Sverige

Vi putsar fönster både traditionellt och med vårt system med helt kemikaliefri metod.

Traditionell fönsterputsning i Stockholm, Sverige är lämpligt inomhus, på kontor eller hemma.

Kemikaliefri fönsterputsning lämpar sig perfekt för fönsterputsning av moderna, stora och höga byggnader, så som vid fönsterputs av shoppingcenter, varuhus, kontor, industri, butik, offentlig byggnad, där det är svårt att använda lift, arbetsplattform.

Vi använder helt rent vatten som är filtrerat och därmed fritt från partiklar och mikroorganismer som finns i vårt vanliga dricksvatten.
Kemikaliefri fönsterputsning är miljövänlig, ger renare fönster och bättre ekonomi.

 

Utbildade och engagerade fönsterputsare i Stockholm

Med vår personal på plats hos dig i Stockholm och i övriga Sverige får du alltid ett trevlig bemötande och bästa möjliga service. Vi ger dig fönsterputs med allra bästa resultat. Genom utbildning och arbete mot bra arbetsmiljö och jämställdhet på jobbet kan vi stoltsera med engagerade och duktiga medarbetare.

Då vi arbetar med tydliga avtal och instruktioner kan vi ge dig ökad trygghet i alla våra tjänster.

Förutom serviceglädje och rena, snygga fönster tar vi även vårt ansvar mot miljön. Med produkter som visar hänsyn mot natur och människor och en strävan att alltid göra det bättre är vi en städpartner som både du och omvärlden kan vara nöjd med.

Få rena fönster med PIMA

fönsterputs på dina villkor. Vi hjälper företag från Uppsala, Hägersten, Lidingö, Stockholm, Danderyd, Bromma, Hässelby, Järfälla, Kista, Nacka, Sollentuna, Solna, Kista, Spånga, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby, Huddinge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Salem, Rönninge, Södertälje, Enhörna, Hölö, Mörkö, Järna, Pershagen, Nykvarn, Gnesta, Mölnbo. Strängnäs, Mariefred, Åkersstyckebruk, Västerås, Eskilstuna.

I Götaland levererar vi fönsterputs på orter så som Göteborg och Mölndal, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Tylösand Mellbystrand, Skummeslövstrand, Laholm, Båstad, Helsingborg, Malmö, Lund. Vill du anlita oss, få en kostnadsfri offert eller har du kanske några frågor?

 


 

korridor kontor

Kontakta oss