PimaService_logo

Renrum - Säkerställd renhet

Pima_blandade_bilder4 Pima_blandade_bilder10 Pima_blandade_bilder9 Pima_blandade_bilder5 Pima_blandade_bilder7 Pima_blandade_bilder6 Pima_blandade_bilder8 Pima_blandade_bilder11 Pima_blandade_bilder22 Pima_blandade_bilder13

Är er verksamhet beroende av lokaler och processer som måste skyddas från mikroskopiskt små föroreningar i form av partiklar, virus, bakterier och andra mikroorganismer? Då är valet av leverantör av städ- och rengöringstjänster verksamhetskritiskt.

Sedan 1978 har vi hjälpt företag inom Life Science, sjukvård, datahallar, elektronikföretag och traditionell industri att minimera störningar och garantera rena rum och kritiska processer. Tillsammans med de främsta företagen och experterna har vi under åren utvecklat våra metoder för att säkerställa renheten i era lokaler och processer.

Vi erbjuder enskilda tjänster (single service)  i enskilda uppdrag. Men mer och mer går upprdagen mot vår helhetslösning där kunderna väljer att abonnera på säkerställd renhet som en funktion.

Fläckfri renrumsstädning


För att hålla god hygien och rätt renhetsklass i renrum samt minska uppkomst, ansamling och spridning av partiklar, fysikaliska riskfaktorer såsom elektrostatisk laddning, ESD, och mikroorganismer krävs det noggrann renrumsstädning.

Detta utförs vanligtvis i renrum och kontrollerade miljöer inom optik, laser och mikro-elektronik, tillverkning där renrummet är känsligt för partiklar och ESD. Läkemedel eller medicinska tillbehör, tillverkning där renrummet och produktionen vill undvika partiklar, mikroorganismer och korskontaminering av produkter.

Kliniker med operationsrum inom vård och sjukvård av människor men även  djursjukhus och djurkliniker samt vävnadsinrättningar, verksamheter där verksamheten vill undvika kontaminering av patient eller produkt.

PIMA började med städning av renrum och kontrollerade miljöer redan 1978 i Södertälje och är marknadsledande i Sverige på renrumsstädning. När du vänder dig till oss för du en trygg partner där god service och bästa möjliga resultat är i fokus.

Noggrann service i renrum och kontrollerade miljöer

Med vår yrkesutbildade och kunniga personal på plats behöver du aldrig oroa dig över slutresultatet. Genom den exakthet och serviceglädje de besitter gör de sitt yttersta för att möta era förväntningar. Vi jobbar mot tydliga avtal, SOP, instruktioner och rutinbeskrivningar, på så vis kan du försäkra dig om att arbetet sker på era villkor.

Miljöcertifierad ISO14001 städning av renrum

PIMAs miljöcertifiering enligt ISO14001 innebär att vi vid renrumsstädning tar vi vårt ansvar för  miljön och jobbar i största möjliga mån med produkter och metoder som värnar om natur och människor. Med oss som din städpartner kan du känna trygghet i att vi tar hand om städningen av era renrum och kliniska miljöer på bästa möjliga sätt.

Kvalitetscertifierad ISO9001 städning av renrum

Sedan 1996 är PIMA kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 för städning av renrum och kontrollerade miljöer.

PIMAs kvalitetscertifiering enligt ISO9001 innebär att vi har processer med tillhörande SOP och rutinbeskrivning som säkerställer att vi städar renrum och kontrollerade miljöer enligt era kvalitetskrav oavsett om er verksamhet styrs av GMP, GLP, HACCP, ISO14644, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, Food and Drug Administration, FDA, Jordbruksverket, Länsstyrelsen och eller lagar och kundkrav.

Låt oss sköta städningen

Få städning i renrum så som den skall utföras. Du kan anlita oss oavsett vart ert renrum behöver städas. Vi utför städning av renrum och Biotech samt Life Science i Stockholm, Uppsala, Södertälje med omnejd - region västkusten med Göteborg, Mölndal och Halmstad - region Skåne med Lund, Malmö och Helsingborg.

Vill du ha en kostnadsfri offert, eller har du frågor kring våra tjänster? Då är du varmt välkommen att höra av dig. Fyll i vårt kontaktformulär för snabb kontakt.
 

Har du någon fråga eller vill du ha pris på städningen i er verksamhet?
Fyll i formuläret nedan. 

  • Vi försöker svara senast nästkommande arbetsdag.


hört från kund

"PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med."
Enaco
"Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin."
Bioinvent
"Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst."
Medivir


Våra tjänster


Metodik

Kundtjänst: 0775-33 30 31 - kundtjanst@pima.se 
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad