PimaService_logo

Rent helt enkelt – Hemma

Har du tid för det viktiga här i livet?
Har du också svårt att få tiden att räcka till för det som ger dig livsglädje? Att gå ner i varv och bara njuta? Ägna mer tid åt egna intressen? Umgås med dina nära och kära? Eller är du bara hjärtligt trött på alla trista måsten? Du är inte ensam. Pensionärer, dubbelarbetande mammor, folk i karriären – alla vill ha det fint hemma, och de flesta vill hellre använda sin lediga tid till annat. 
Men många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor i sitt hem. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.
Med Rent helt enkelt – Hemma gör vi det lätt för er att köpa en bra städning som ni kan vara trygga med. 
Vi på PIMA har ett fläckfritt rykte för noggrannhet, ärlighet och service. Vi startade redan 1978, inom industrier med extremt höga krav på renhet och säkerhet. Den erfarenheten tar vi  med oss hem till dig.Våra medarbetare genomgår noggranna kontroller och får en gedigen, prisbelönt utbildning av oss. De är noggranna men jobbar snabbt och effektivt. Vi tar ett personligt ansvar för att du ska bli riktigt nöjd, och är lyhörda för till dina speciella behov och önskemål. 

Detta är Rent helt enkelt - hemma

 • Det ska vara lätt för er att köpa bra städning som ni kan vara trygga med.
 • Kontakten med oss är alltid professionell och trevlig. 
 • Innan första städtillfället går vi igenom ert behov och era förutsättningar.
 • Vi genomför alltid en provstädning innan vi fastställer abonnemanget. 
 • Vi har alltid med oss egna städmaterial rengöringskemikalier och utrustning, dammsugare står ni för (det är tungt att ta med sig varje gång) men ni kan köpa en bra dammsugare via oss. 
 • Vi har alltid skriftliga abonnemangsavtal där det tydligt framgår vad som ingår.
 • Våra medarbetare bär alltid synliga id-kort och arbetskläder med våran logotyp.
 • Våra medarbetare är yrkesutbildade (via vår Yrkesskola).
 • Våra medarbetare har kollektivavtalsenlig lön och villkor då vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna.
 • Våra medarbetare är försäkrade via Fora.
 • Vi har ansvarsförsäkring och nyckelförsäkring (vi samarbetar med Trygg Hansa).
 • Vi använder miljövänliga metoder, vi är ISO 14001-certifierade för miljö.
 • Vi har kontinuerliga kunduppföljningar så att ni är nöjda med oss och vi vidareutvecklar alltid våra samarbeten.
 • Vi är ISO 9001-certifierade för kvalitet.


Hört från kund

"Pima är företaget man ska vända sig till om man vill ha ett bra och noga utfört jobb för en bra peng. Deras personal är punktlig och flexibel för att tillfredsställa kundens behov. 5 tummar upp! "

Familjen Forsberg

"Personalen på Pima är noggranna och duktiga. Speciellt bra att vi från gång till gång kan bestämma vad som ska göras! En vardagslyx som ger mer tid till familjen!"

Therese 

"Snyggt jobbat av Pima!
Det är så skönt att komma hem till ett riktigt fint städat hem."


Henrik

Vad ingår i abonnemanget?

grundtjänst

I abonnemanget för vår grundtjänst ingår alltid följande:
 • En bra grundläggande regelmässig städning av sovrum, vardagsrum, kök, badrum, trappor.
 • Allt städmaterial och rengöringskemikalier ingår. 
 • Service Management™ – ni har en dedikerad Service Manager som noggrant planerar verksamheten och säkerställer genomförandet av de av er valda tjänsterna.
 • Service Control™ – efter utfört arbete utför vi en egenkontroll, dessutom genomför vår Service Manager utökad Service Control™ minst en gång per år i syfte att fånga upp aktuell leveransstatus, förändringar och eventuella behov av tilläggstjänster.

Tilläggstjänster och + tjänster, gör dagen enklare

Våra tilläggstjänster och + tjänster underlättar vardagen för er ytterliggare och kan beställas vid behov eller läggas upp i en årsplan.
 • Utökad service
  Ni kan när som helst lägga till utökad service i form av udandplockning inför städning, tvätt av kläder, byte sängkläder, bäddning av sängar, handla mat, hämta på dagis. 
 • Storstädning
  Vi rekommenderar att storstädning utförs en till två gånger per år (beroende på återsmutsningshastighet).
 • Golvvård
  De flesta golv utsätts för en mekanisk nötning som sliter på ytan. I syfte att säkerställa hållbarheten rekommenderar vi (för de flesta golv) golvvård minst en gång per år, det ger också ett rent och fräscht intryck och mer lättstädade golv.
 • Fönsterputs
  Minst en gång per år bör alla sidor putsas och karmar tvättas, ytterligare minst en gång bör ensidig puts göras. Är fastigheten i en utsatt miljö (havsnära, nära biltrafik) så kan frekvensen behöva utökas ytterligare.
 • Fasad och takrengöring
  Taket och fasaden är en stor del av första intrycket för besökaren. Vi rekommenderar att fasad och tak rengörs i samband med fönsterputsningen, det är kostnadseffektivt samtidigt som det höjer det totala intrycket. 
 • Trädgårdsskötsel
  På våren rekommenderar vi en vårstädning av trädgården och klippning av rabatter och fruktträd. Under säsongen erbjuder vi skötselabonnemang för gräsytor och rabatter men även periodisk tillsyn tex under semestern. 
 • Poolskötsel
  Vi kan erbjuda tillsyn och skötsel av er pool både som säsongsabonnemang men även periodiskt tillsyn tex under semestern.  
 • Fastighetsunderhåll
  Emellanåt behöver ytskikt repareras och fastigheten underhållas. Våra målare, snickare, rörmokare och fastighetsskötare ser till att arbetet blir gjort.
Så här funkar det

1. Begär ert prisförslag

 1. Begär ert prisförslag nedan.
 2. Inom kort skickar vi ert prisförslag och vår kundtjänst följer upp förslaget per telefon.
 3. När ni är nöjda så bokar ni en provstädning . 

2. Provstädning

 1. Provstädningen utförs enligt överenskommelse.
 2. Efter utförd provstädning återkopplar vår Service Manager med eventuella förslag till ändringar som fångats upp under provstädningen.
 3. Tillsammans kommer ni överens om ett abonnemang som passar era behov. 

3. Vad händer sedan?

Det är nu vi jobbar på med det som vi älskar att göra – alla våra processer för att kunna leverera en bra tjänst som ni kan vara trygg med. Mycket av arbetet märker ni inte av eftersom vi frigjort er från tiden det tar att behöva tänka på det.

I korthet händer detta:
 1. Vi fastställer arbetsbeskrivning och schemalägger era leveranser. 
 2. Service Manager bekräftar schemat och omfattningen av leveransen till er.
 3. Service Manager säkerställer därefter att uppstarten av det abonnemanget går smidigt och sedan att den fortlöpande leveransen blir bra och säker.
 4. Service Manager håller sedan fortlöpande kontakt med er och utvecklar samarbetet efter era behov.
Pima är en auktoriserad serviceentreprenör, ett auktoriserat bemanningsföretag och är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.