PimaService_logo

Hemstädning - Rent helt enkelt

Anlita oss för din hemstädning

Låt våra duktiga medarbetare ta hand om städning, storstädning, golvvård, fönsterputs i ert hem. Vill du veta mer om vår hemstädning, eller vill du kontakta oss för en kostnadsfri offert?
Fyll i kontaktformuläret till höger så återkommer vi med prisuppgift så snart som möjligt.

Din engagerade städare och fönsterputsare

På PIMA värnar vi om såväl kunder som miljö. Därför erbjuder vi miljövänlig och till och med miljöcertifierad hemstädning och fönsterputsning som utförs av engagerad och duktig personal. Genom yrkesutbildade medarbetare och kvalitetscertifierad städning och fönsterputsning med tydliga avtal och instruktioner mot dig som kund ser vi till att du får din städning och putsning hemma så som du vill ha den. Hur ser dina behov ut?

Har du tid för det viktiga här i livet?

Har du också svårt att få tiden att räcka till för det som ger dig livsglädje? Att gå ner i varv och bara njuta? Ägna mer tid åt egna intressen? Umgås med dina nära och kära? Eller är du bara hjärtligt trött på alla trista måsten? 

Du är inte ensam! 

Pensionärer, dubbelarbetande mammor, folk i karriären – alla vill ha det rent och fint hemma, och de flesta vill hellre använda sin lediga tid till annat än att städa och rengöra sitt hem.
 
Många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor för att städa i sitt hem. Det uppfattas också som krångligt att hitta ett seriöst och bra städföretag att lita på. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.

Med vår hemstädning som vi kallar Rent helt enkelt – gör vi det lätt för er att köpa en bra städning som ni kan vara trygga med. 

Serviceglädje på köpet

Vi gör rent och snyggt med genuin serviceglädje. Som ett av Sveriges äldsta företag inom branschen kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vår hemstädning riktar sig till alla.
Oavsett dina behov så kan vi erbjuda fläckfria tjänster som möter dina behov. Vi gör det rent, helt enkelt.

Utöver fokus på kvalitet och service jobbar vi även för en bra arbetsmiljö, jämställdhet på arbetsplatsen och lägger stor vikt vid vårt samhällsansvar.
 

Vi finns på många orter

Vi levererar städning, storstädning, golvvård, fönsterputs till privata hem på många orter i Götaland och Svealand. Vi levererar hemstädning bland annat i Uppsala, Hägersten, Lidingö, Stockholm, Danderyd, Bromma, Hässelby, Järfälla, Kista, Nacka, Sollentuna, Solna, Kista, Spånga, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby, Huddinge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Salem, Rönninge, Södertälje, Enhörna, Hölö, Mörkö, Järna, Pershagen, Nykvarn, Gnesta, Mölnbo. Strängnäs, Mariefred, Åkersstyckebruk, Västerås, Eskilstuna, Göteborg, Mölndal, Kållered, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Tylösand, Mellbystrand, Växjö, Skummeslövstrand, Laholm, Båstad, Ängelholm, Helsingborg, Hässleholm, Lund, Malmö.

Även om din ort inte finns med så är det troligt att vi levererar även där. Hör av er så löser vi det.

Fyll i formuläret så återkommer vi med prisuppgift. 


RENT HELT ENKELT
 • Lätt att vara kund
 • Alltid en bra städning
 • Ett tryggt val
ISO 9001, ISO 14001

"Snyggt jobbat av Pima!
Det är så skönt att komma hem till ett riktigt fint städat hem."


Henrik

"Pima är företaget man ska vända sig till om man vill ha ett bra och noga utfört jobb för en bra peng. Deras personal är punktlig och flexibel för att tillfredsställa kundens behov. 5 tummar upp! "

Familjen Forsberg

"Personalen på Pima är noggranna och duktiga. Speciellt bra att vi från gång till gång kan bestämma vad som ska göras! En vardagslyx som ger mer tid till familjen!"

Therese 

Vad innebär RENT HELT ENKELT - HEMMA?

Lätt att vara kund

 • Trevligt och professionellt bemötande
 • Snabb återkoppling och åtgärd
 • Provstädning  och flexibelt avtal
 • Med våra +tjänster kan ni lägga till t.ex. storstädning 
  undandplockning inför städning, tvätt av kläder, byte av sängkläder, bäddning av sängar, handla mat, hämta från och lämna till skola eller dagis. 

Bra städning

 • Rent och snyggt med serviceglädje
 • Kunnig och utbildad personal
 • Tydliga avtal och instruktioner
 • Miljövänlig städning

tryggt val

 • Synliga ID-kort och logotyper
 • Kollektivavtal/försäkrade medarbetare
 • Ansvars- och nyckelförsäkring via Trygg Hansa
 • ISO 9001-certifierade för kvalitet
 • ISO 14001-certifierade för miljö
 • Ett av Sveriges äldsta familjeföretag i branschen, grundat 1978
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad