PimaService_logo

Service management

Pima_blandade_bilder4 Pima_blandade_bilder10 Pima_blandade_bilder9 Pima_blandade_bilder5 Pima_blandade_bilder7 Pima_blandade_bilder6 Pima_blandade_bilder8 Pima_blandade_bilder11 Pima_blandade_bilder22 Pima_blandade_bilder13


Förbättra kvalitet & ekonomi genom Service Management

Hur ser servicetjänsterna på ditt företag ut idag? Får du det resultat och den service som du förväntar dig, eller finns förbättringspotential?
Genom Service Management från oss på PIMA kan vi säkerställa att allt från kontakt och bemötande till resultat är så effektivt och ekonomiskt det går. Som helhetsleverantör finns vi vid din sida, från planerande till utförande.

Tydliga avtal och instruktioner

Genom planering, arbetsledning, Lean Services och kvalitetsuppföljning kan vi ta ett helhetsgrepp om dina servicetjänster och eliminera onödiga kostnader och öka vinst och trivsel.

PIMA hjälper små som stora företag till minskad kostnad och ökad kvalitet kring tjänster.
Oavsett hur många servicetjänster du väljer att anlita oss för ser vi till att allt sker när, hur och som du vill.

Vi jobbar med tydliga avtal och instruktioner för att du ska känna trygghet och för att vår personal ska veta hur de bemöter era behov. Vare sig du har ett kontorslandskap, en industri eller en klinisk miljö erbjuder vi Service Management som skapar mervärde för din verksamhet.

LEAN för ständiga förbättringar

Sedan 2010 arbetar PIMA enligt LEAN service som modell för ständiga förbättringar. Syftet med LEAN service är att identifiera och eliminera alla faktorer i en produktionsprocess som inte skapar värde för leveransen av tjänsten och slutkunden. Det innebär också att vi söker kontinuerlig förbättring i varje process. Hos PIMA stannar inte utvecklingsarbe­tet utan vi arbetar kontinuerligt med att finslipa vår t arbete för att våra kunder alltid ska vara förvissade om att vi ger bästa möjliga service.

Välj en trygg partner

Låt vår erfarna personal ta hand om Service Management på ditt företag. Du kan anlita oss i Stockholm, Solna, Sollentuna, Kista, Täby, Nacka, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Nykvarn, Salem, Eskilstuna, Strängnäs,  med omnejd samt på Västkusten i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm, och i Skåne i Helsingborg, Lund och Malmö med omnejd. Undrar du över något? Eller vill du kanske ha en kostnadsfri offert?

Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär till höger. Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Vill du veta mer om facility services och service management? 
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig senast nästkommande arbetsdag!


hört från kund

"PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med."
Enaco
"Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin."
Bioinvent
"Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst."
Medivir


Våra affärsområden

Kundtjänst: 0775-33 30 31 - kundtjanst@pima.se 
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad