PimaService_logo

Städning NYKVARN

Städning i Nykvarn

Vi har nöjet att leverera städning och fönsterputsning i Nykvarn med omnejd. Nykvarn är en spännande kommun då den är en av Sveriges yngsta men närheten till Stockholm och det vackra läget vid Mälaren och sjön Yngern innebär att byggs och utvecklas kraftigt i regionen. Vi levererar städning och fönsterputsning både företag och privata hem. Företagsstädning innebär att vi regelbundet städar och fönsterputsar på ert företag med miljövänliga och kvalitetssäkrade metoder.  Hemstädning innebär att vi tar hand om städningen hemma hos er. Hemstädningen är oftast regelbuden men vi utför även periodiska moment så som flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Om du bor eller jobbar i Nykvarn med omnejd har du möjlighet att få tillgång till städtjänster levererade av en seriös städfirma. Serviceföretaget PIMA, ett av Sveriges äldsta och mest renommerade familjeföretag inom städning. Som privatperson får du som du säker vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, hemstädning, mattvätt, textiltvätt, flyttstädning etc.

Serviceföretaget PIMA grundades i Södertälje 1978 och 2018 firar 40 år. Vi levererar miljöcertifierad och kvalitetscertifierad städning men också stöd- och trivseltjänster till privata hem, företag och offentlig verksamhet i hela Nykvarn med omnejd.

Med vår städtjänst som vi kallar Rent helt enkelt – gör vi det lätt för er att köpa en bra städning som ni kan vara trygga med. Här nedan följer ett urval av våra tjänster.
 
Hemstädning i Nykvarn

Har du också svårt att få tiden att räcka till hemstädning, fönsterputsning och hushållssysslor? Du är inte ensam – alla vill ha det städat, rent och fint både på jobbet och hemma, och de flesta vill hellre använda sin tid till annat än att städa och rengöra.  

Många ryggar helt naturligt inför tanken att släppa in vilt främmande människor. Det uppfattas också som krångligt att hitta ett seriöst och bra städföretag att lita på. Kanske lämna ut nycklar och larmkoder, om och när de själva inte är på plats.Vi har den stora äran att utföra miljöcertifierad och kvalitetscertifierad hemstädning hos många olika kunder i vackra Nykvarn. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad. Hemstädning är en lyx som många i dag kan unna sig tack vare av rutavdraget.

När du anlitar PIMA för hemstädning strävar vi efter att du har samma person och en fast dag och tid som passar dig så långt det är möjligt. 

Medarbetaren som kommer till dig är utbildad för hemstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort från PIMA. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för dig som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder.
 
Företagsstädning och kontorsstädning i Nykvarn

Många av oss tillbringar mycket tid på vårt kontor, vi får dessutom mycket besökare.
Det gör att det blir allt viktigare att ha ett välstädat kontor som skapar välmående bland personalen och ger ett gott intryck på besökare.

Vi erbjuder Er miljöcertifierad och kvalitetscertifierad  kontorsstädning med hög kvalitet.
Våra arbetsledare kontrollerar kvaliteten på städningen med jämna mellanrum, vi träffar Er för uppföljning ett par gånger per år.

Medarbetaren som kommer till Er är utbildad för kontorsstädning och företagsstädning, har kollektivavtal, försäkringar, arbetskläder och kan identifiera sig med SIS godkänt ID-kort som Pima utfärdat. Allt för att det skall vara tryggt och säkert för Er som kund. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder. 

Det som gör vår tjänst så stabil är vårt planeringsverktyg som särskilt gör att de periodiserade städningarna blir utförda med rätt intervall. Vi tar utan kostnad fram en offert anpassad efter Era behov. 

Andra tjänster vi utför i Nykvarn åt privatpersoner och företag är:

Flyttstädning

Det är smidigt att låta oss ta hand om flyttstädningen åt er, vårt team kommer hem till er, tar med allt som behövs och blir klara på samma dag.

Fönsterputsning
Enkel bokning, utbildade fönsterputsare, har med sig allt som behövs, mycket prisvärt.

Mattvätt
Vi kommer hem till Er och tvättar mattorna på plats med rut-avdrag.
Fördelar: Ni behöver inte köra iväg och hämta mattorna - rutavdraget gäller, mycket prisvärt.

Textiltvätt
Vi tvättar Era soffor, stolar och madrasser hemma hos er.
Fördelar: Slipper kvalster i madrasser och soffor och allergier som kan uppstå. Inomhusluften blir renare och möblerna ser finare ut. mycket prisvärt med rutavdrag.

Golvvård
Vi gör rent och polerar/oljar in alla typer av golv. Trä, linoleum, plast, sten, klinkers. 
Heltäckningsmattor tvättar vi.

Visningsstädning
Ett rent hem inför fotografering och visning är viktigt. Det gör hemmet mer lättsålt och höjer priset. Vi hjälper er med det. Vi gör rent, ser till att det lukar gott och kan hjälpa till med en viss planering.ar även där.

Serviceföretaget Pima AB - Nykvarn

  
Skicka ett meddelande så återkommer vi ang er städning så snart vi kan, dock senast nästkommande arbetsdag.

RENT HELT ENKELT
  • Lätt att vara kund
  • Alltid en bra städning
  • Ett tryggt val

"Snyggt jobbat av Pima!
Det är så skönt att komma hem till ett riktigt fint städat hem."


Henrik

"Pima är företaget man ska vända sig till om man vill ha ett bra och noga utfört jobb för en bra peng. Deras personal är punktlig och flexibel för att tillfredsställa kundens behov. 5 tummar upp! "

Familjen Forsberg

"Personalen på Pima är noggranna och duktiga. Speciellt bra att vi från gång till gång kan bestämma vad som ska göras! En vardagslyx som ger mer tid till familjen!"

Therese 

Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad